Braiconf lansează noua colecție Primăvară-Vară 2015

Braiconf, cel mai vechi si cel mai mare producator românesc de cămăși, lansează noua colecție pentru sezonul primăvară-vară 2015, axându-se pe patru direcții principale: business, smart, casual și fancy. Tăietura mânecii, broderia royal, cât și calitatea înaltă a celor mai fine țesături atent selecționate ale celor mai renumite brand-uri din lume - sunt doar câteva dintre elementele ce desăvârșesc rafinamentul noilor cămăși Braiconf. Iar paleta diversificată de culori și imprimeuri pun în valoare design-ul țesăturilor fine în această vară.

Noutatea adusă de Braiconf pentru sezonul de vară sunt stofele LORO PIANA obținute din lâna Merinos, ce transformă jachetele în obiecte vestimentare confortabile, versatile, ușor de purtat și răcoroase pentru acest sezon. Mai mult, stofele din lână superfină australiană ale brandului CERUTTI 1881 sunt parte a celor mai noi produse Braiconf. Rezistente la purtare, cu un aspect neted, fără încrețituri, aceste stofe au puterea de a transforma, prin finețea și rafinamentul țesăturii, orice ținută într-un etalon de eleganță.

”Noua colecție vorbește despre frumusețea materialelor, eleganță și rafinament.
Pentru sezonul primăvară-vară 2015, am găsit rețeta perfectă pentru orice stil îmbinând materiale de calitate, accesorii în tendințe și elementele de design vestimentar clasic și actual, obținând astfel o ținută perfectă, indiferent de situație. Ne-am dorit să oferim domnilor posibilitatea de a alege dintr-o varietate de materiale și stiluri, păstrând în același timp lejeritatea mișcărilor și versatilitatea ținutelor. O ținută va fi mereu completată de modul în care ea este purtată”, a declarat Adriana Poncu, director național vânzări, din cadrul Braiconf.

Colecția Primăvară-Vară 2015 și Colecția Royal Vară 2015 cuprind țesături dintr-o paletă cromatică estivală, veselă și reflectă un design variat alcătuit din microcarouri, dungi fine, uni-uri pastelate și printuri. Pentru a oferi un caracter unic ținutei, printurile sunt realizate manual și au ca teme motive din zona naturii și a științei – flori, figuri geometrice sau desene abstracte.

Cele patru stiluri care definesc cele două colecții au fost create pentru domnii care doresc să păstreze rafinamentul în orice situație.

Astfel, în categoria business găsim, pe lângă cămăși, și costume și cravate pentru cei care optează pentru o abordare clasică și elegantă, dar și ținute de ceremonie accesorizate cu papioane și butoni prețioși pentru evenimentele speciale.
Modelele se remarcă prin cusăturile speciale ce evidențiază aspectul simplu și elegant, dar și atenția acordată detaliilor.

Modele versatile se regăsesc în piesele smart. Cămășile se pot asorta atât la ținutele clasice care presupun costum și cravată, cât și la ținutele casual elegant, mai lejere, cu sacou și deschise în zona gâtului. Pentru abordarea clasică a stilului smart se regăsesc țesături cu dungi fine sau îndrăznețe pornind de la o cromatică pastelată până la țesături în nuanțe puternice. Modelele au detalii  asortate discret cu  garnituri  ascunse vizibile doar la deschiderea cazurii cămășii. În ceea ce privește abordarea casual a acestor piese, țesăturile au un aspect spălat, cu detalii în contrast, ce vor imprima un aspect relaxat oricărei ținute.

Cămășile realizate din țesături de bumbac și in, în carouri viu colorate, cu detalii de garnituri  asortate armonios cu manecă lungă sau scurtă sunt amprenta stilului casual. Aceste cămăși vor oferi lejeritate și versatilitate ținutelor specifice acestui sezon, oferind domnilor posibilitatea de a rămâne eleganți chiar dacă optează pentru ținute mai relaxate.

Originalitatea este semnul sub care au fost create cămășile fancy din această colecție - cămăși cu o puternică amprentă artistică datorată imprimeurilor folosite.
Modelele realizate din cele mai fine țesături de bumbac, cu printuri într-o mare varietate de culori și motive – de la desene geometrice mici, flori stilizate sau modele abstracte – sunt aspecte specifice acestui stil care împreună cu nuanțele pastelate și contrastele puternice definesc o cămașă ce insuflă originalitate.

Pentru dezvoltarea colecției au fost utilizate tehnologii superioare precum Dry & Fly care presupun finisarea cămășilor non-iron, obținându-se astfel o țesătură fină pentru piele și o întreținere ulterioară ușoară a cămășii. Un alt element utilizat în realizarea colecției se referă la țesăturile cu Aloe Vera care nu conțin substanțe chimice și oferă un grad ridicat de protecție pentru pielea sensibilă.

Stiluri diferite, țesături de calitate, accesorii și elemente ce vorbesc despre atenția la detalii ce a definit întotdeauna brandul Braiconf – sunt reperele după care a fost creată noua colecție Primăvară-Vară Braiconf. Mereu preocupat de nevoile bărbatului modern în materie de stil vestimentar, Braiconf aduce și de această dată în atenția publicului masculin o colecție versatilă, ușor de purtat și accesorizat, ce oferă domnilor un plus de eleganță și rafinament în orice situație.

Colecția Primăvară-Vară este disponibilă în toate magazinele Braiconf.
Colecția Royal va fi disponibilă în magazinele din J.W. Marriott, Calea Victoriei, Promenada Mall, AFI Palace Cotroceni, Brașov și Timișoara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod