Pampers susține 20 de maternități din România cu scutece pentru nou-născuți, cu ocazia aniversării a 11 ani de parteneriat Pampers-UNICEF

Anul acesta Pampers și UNICEF aniversează 11 ani de parteneriat în campania “1 pachet = 1 vaccin”. În această perioadă am demonstrat că bebelușii pot face lucruri mărețe doar purtând un scutec Pampers.
Drept mulțumire pentru toți părinții din România care au susținut campania, Pampers va sprijini în luna februarie 20 de maternități din România oferindu-le scutece pentru nou-născuți. Susținând maternitățile, Pampers își continuă misiunea de a contribui la îngrijirea bebelușilor încă din prima lor zi de viață.

În luna decembrie a anului 2016, mămicile au intrat pe pagina de Facebook Pampers România, în secțiunea „11 ani de parteneriat Pampers UNICEF” și au votat orașele din România care vor fi sprijinite de Pampers.

Anul acesta, cele mai votate 20 de orașe sunt: Brașov, Ploiești,Timișoara, București, Galați, Suceava, Cluj-Napoca, Alba lulia, Iași, Buzău, Arad, Vaslui, Giurgiu, Deva, Bacău, Târgu Mureș, Constanța, Tărgu Jiu, Craiova și Botoșani. Pampers va oferi scutece pentru nou-născuți unei maternități din fiecare aceste 20 de orașe, contribuind astfel la starea de bine a micuților încă din primele clipe.

Parteneriatul dintre Pampers și UNICEF durează de 11 ani și, în tot acest timp, tetanosul matern și neonatal a fost eliminat în 19 țări, dar lupta continuă în alte 19 de țări.

Pampers invită părinții să i se alăture pentru o dorință specială: eliminarea tetanosului matern și neonatal (TMN) din zonele în care încă mai reprezintă o amenințare. Tetanosul matern și neonatal afectează familiile din zonele geografice care nu beneficiază de suficiente resurse materiale și apare atunci când nou-născuții sunt infectați în urma unei nașteri neigienice, precum tăierea cordonului ombilical cu instrumente nesterile.

Timp de 11 ani, Pampers și UNICEF au avut o singură dorință: eliminarea tetanosului matern și neonatal de pretutindeni.

Cu ajutorul părinților, pe toată durata campaniei 1 pachet= 1 vaccin, aproximativ 500 000 de nou-născuți au fost salvați și în fiecare secundă un vaccin a ajuns la o mamă și copilul ei.  Mulțumim tuturor părinților care au fost alături de noi și la cea de-a 11-a aniversare, contribuind la protejarea bebelușilor din întreaga lume împotriva tetanosului matern și neonatal!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod