Somnul liniștit al bebelușilor

Tonul dimineților voioase și curioase e dictat de nivelul de confort al bebelușului din timpul nopții. Un somn bun și odihnitor depinde, în mare măsură, de scutecul folosit: dacă cel mic nu e deranjat de umezeală, atunci scutecul și-a făcut treaba și toată lumea e mulțumită. Cu noua tehnologie Pampers  Baby-Dry cu 3 canale absorbante pentru distribuire uniformă a lichidului, atât tu cât și bebe aveți parte de nopți și zile liniștite.

Mămică a cinci copii, Anca Serea ne-a povestit despre cât de important este un somn liniștit pe timpul nopții: „Pot spune că micuții mei, pentru că încă sunt micuți pentru mine, m-au învățat multe lucruri utile, chiar înainte de a putea rosti cuvinte.

M-au învățat că în spatele unei zile frumoase și vesele, stă o noapte de somn liniștit și fără surprize. Știu că puiuțul meu a dormit fără probleme, atunci când mă ridic din pat, mă duc spre pătuțul lui plin de jucării, iar acolo mă așteaptă doi ochi mari, curioși și un zâmbet până la urechi. Mă aplec să îl ridic în brațe, iar când îi simt bătăile inimii lângă pieptul meu, îmi dau seama că scutecul a făcut treabă bună, iar pe noi doi ne așteaptă o nouă zi de întâmplări poznașe și descoperiri amuzante.”

Anca a avut ocazia să încercce  noul Pampers Baby-Dry și ne-a spus că este perfect pentru Moise! “Am avut parte de multe experiențe cu scutece de-a lungul timpului.
Acum am încercat noul Pampers  Baby Dry și sunt extrem de fericită! Moise al meu se trezește cu pielea uscată și este mai vesel ca niciodată! Noaptea se bucură de un somn odihnitor, iar pe timpul zilei ne consumăm amândoi energia cu experiențe noi.


Dacă, peste zi, un scutec trebuie să absoarbă aproximativ 150ml de lichid, noaptea, când somnul e mai lung și mai profund, un scutec trebuie să rețină până la 240ml de lichid - echivalentul a 2-3 biberoane cu lapte. Noul Pampers  Baby-Dry dispune de 3 canale absorbante care ajută la distribuirea uniformă a lichidului. Lichidul este absorbit in interiorul scutecului, distribuit  uniform și transformat în gel astfel că umezeala este ținută departe de pielea bebelușului.


Caracteristicile noului Pampers  Baby-Dry:

•    3 canale absorbante: ajută la distribuirea uniformă a lichidului în interiorul scutecului;
•    Laterale flexibile: oferă o fixare confortabilă pentru protecție împotriva scurgerilor;
•    Microperle absorbante: strat interior ce reține și absoarbe umezeala pentru până la 12 ore;
•    Straturi cu uscare rapidă: absorb umezeala și o țin departe de pielea bebelușului;
•    Moale ca de bumbac*: un strat superior moale ce rămâne uscat pentru un somn liniștit; (*Produsul nu conține bumbac)
•    Pielea respiră: materialele lasă pielea bebelușului să respire.

Sunt relaxată și mulțumită când știu că Moise are un scutec care îl protejează de umezeală pe timpul nopții.

Și, de ce să mint, mă bucur să știu că și noi, părinții, putem dormi la fel de profund și că, dimineața, vom fi odihniți, energici și motivați să descoperim lumea împreună cu el! ”, a încheiat Anca.

Pampers este recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod