Copiii care fac copii. Mame la 11 ani

Presa internationala intoarce pe toate partile un subiect pe cat de grav, pe atat de prezent in din ce in ce mai multe comunitati: o fetita de 11 ani, din Bulgaria, a nascut chiar in ziua nuntii ei. Astfel, Kordeza Zhelyazkova - caci despre ea este vorba - a devenit mamica inainte de vreme.
Presa internationala intoarce pe toate partile un subiect pe cat de grav, pe atat de prezent in din ce in ce mai multe comunitati: o fetita de 11 ani, din Bulgaria, a nascut chiar in ziua nuntii ei. Astfel, Kordeza Zhelyazkova - caci despre ea este vorba - a devenit mamica inainte de vreme.

Mult mai aproape de noi, in Arad, o fetita de aceeasi varsta trece printr-o situatie asemanatoare.

Kordeza Zhelyazkova a plecat de la propria nunta din cauza unei urgente care nu putea fi amanata... urma sa nasca. Pana aici nimic anormal. Mireasa insa are numai 11 ani. Aceasta si-a dat seama ca este insarcinata la doua saptamani dupa ce a implinit 11 ani. Tatal este un tanar de 19 ani, Jeliazko, si s-au cunoscut cand a salvat-o de un grup de copii care voiau sa o bata, informeaza Dailymail.co.uk.

"Nu voiam sa fac sex cu ea si nici nu ma gandeam la copii, dar m-am indragostit"


Aceasta este declaratia tanarului care, in prezent, risca sase ani de inchisoare, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. "Treceam prin fata scolii si am vazut niste baieti care o necajeau. Le-am spus sa o lase in pace. Asa am cunoscut-o. Apoi ea a facut in asa fel sa ne intalnim si atunci mi-a propus sa iesim. Credeam ca are 15 ani. Nu mi-a spus ca are 11 ani", declara proaspatul tatic.

Cea care si-a dat seama ca se intampla ceva cu fata a fost bunica ei, Dida. "Nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata, pana nu mi-a spus bunica mea ca m-am ingrasat. Eu credeam ca am mancat prea mult".

Au planuit nunta, dar nu si nasterea


Conformandu-se cu situatia, cei doi... indragostiti au inceput sa faca planuri de nunta. Ei au fixat data nuntii, 22 octombrie, in asa fel incat bebelusul sa vina pe lume intr-o familie. Ghinion, insa, pentru ca micuta a fost grabita si si-a anuntat venirea chiar in ziua nuntii parintilor sai.

"Obisnuiam sa ma joc cu papusile, acum ea este papusa mea"


"Aveam dureri inca de dimineata, insa in timpul nuntii s-au intetit". Imediat a fost dusa la spital si in 20 de minute a adus-o pe lume pe Violeta.

"A fost destul de usor, dar foarte dureros. Am fost foarte fericita cand am vazut-o. Are nasul meu si parul lui Jeliazko", a declarat prospata mamica. "Este atat de frumoasa, o iubesc. Violeta este un copil, iar eu trebuie sa o cresc. Nu o sa ma intorc la scoala - acum sunt mama", a conchis fetita de 11 ani.

Nu este ceva ciudat in comunitatea din care face parte


Chiar daca foarte multi dintre noi raman muti de uimire cand aud ca exista astfel de cazuri, familia Kordezei nu este deloc uimita. Pentru ei este normal ca fetele din comunitatea lor sa devina mamici asa de tinere. "Este normal ca fetele noastre sa aiba copii de tinere. Tine de traditia noastra. Insa nu m-am gandit la asta si in cazul Kordezei, este totusi prea mica".

De Violeta se vor ocupa cele doua bunici ale ei, in timp ce statul le da celor doua minore cate 70 de euro pe luna. 


 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luncan Denisa pe 8 Nov 2015, 19:15
    Ceva de groaza

    Fata asta sia distrus copilaria nu are nici macar 14 ani nu are buletin si ia sia facut copil

    1
    0

  • Luncan Denisa pe 8 Nov 2015, 19:12
    Ceva de groaza

    Daca de pe acum a facut dragoste ce va face cand va fii mare eu am 21 de ani si nu am facut asa ceva daca fata asta ar fii fost copilul meu asi fi lasato cu copil dar nu asi recunoaste-o niciodata

    1
    0

  • ovidiu pe 19 Apr 2015, 09:43
    sarcina

    cine e insarcinata la 11 ani,ar fi bine sa le zica parintiilor,ei au trecut prin asta!

    1
    0

  • adelina pe 28 Ian 2011, 13:02
    un subiect socant

    vai de capul ei daca are deja un copil nu va mai putea continua studiile

    4
    0

  • anonim pe 12 Dec 2009, 13:58
    sarcina

    eu am 11 ani si am aflat ca sunt insarcinata.parintii mei nu stiu.Ce sa fac?

    4
    0

  • madalynne pe 25 Nov 2009, 02:40
    pt ileana voicu

    in kz k nu ai citit bn,in articol se specifik destul d clar ´´un kz ASEMANATOR´´ e si in romania,deci nu k cei din filmulet ar fi romani...deci..buna dimineata merci

    1
    1

  • gheatza pe 4 Nov 2009, 16:41
    vai de capul lor

    bine ca asta stiu s-o faca toti, copii ,se vede educatia care au primit-o, apoi urla ca mor de foame.

    1
    1

  • ileana.voicu pe 4 Nov 2009, 09:35
    @babaganush

    Buna dimineata. In presa din strainatate, acolo unde a aparut prima data acest subiect, se spune ca mamica de 11 ani este din Bulgaria. Nu ne aminteste nicaieri de Romania. In plus, se poate vedea clar din filmuletul postat, ca cei doi nu sunt romani. Merci

    2
    1

  • babaganush pe 4 Nov 2009, 05:52
    Wikipedia

    Linkul pe care l-ati pus duce spre site-ul Wikipedia si acolo am observat ca fetita care a nascut e romanca?!?!!? # 2009: Kordeza Zhelyazkova, a Romanian school girl, gave birth to a healthy child in Bulgaria on her wedding day. Her 19-year-old husband, with whom the child was allegedly conceived a week after meeting, now faces up to six years in jail for having sex with a minor. [36]

    1
    1

  • Cristina pe 4 Nov 2009, 02:55
    alte testimoniale

    Impresionanta articol. Noi derulam un proiect la nivel national intitulat "Parinti fara voie". Va recomand sa vizitati site-ul proiectului pentru a citi noi marturii tulburatoare! www.parintifaravoie.ro

    1
    1

  • Jane pe 3 Nov 2009, 22:31
    ***

    referitor la cele mai tinere mama: a existat o fetita in rusia, care a nascut la 6 ani, raminind insarcinata de la bunelul sau..

    1
    2

  • claudia pe 3 Nov 2009, 21:55
    interesant subiect..

    saraca fata..sa nushi poata termina studiile din cauza asta..da oare ia placuth sa... :))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod