Cadouri unice pentru un Craciun special

Fie ca le consideri o practica comerciala, fie ca reprezinta o traditie a familiei voastre, cadourile de Craciun sunt o parte integranta a sarbatorilor de iarna. Este o perioada in care amintirile fericite se imbina cu caldura sufleteasca si cu darurile nebune, amuzante, utile sau decorative.

Cadourile sunt expresia atentiei si a dragostei pe care le-o porti celor din jurul tau, iar alegerea acestora depinde de gusturile celui care va primi darurile si de relatia existenta intre voi. Aceste daruri nu este obligatoriu sa fie scumpe, dar trebuie sa atinga inima si sa insemne ceva pentru voi.

Florile: Un buchet zambitor de flori de sezon va purta cu sine mesajul tau de iubire si va insenina atat inima, cat si locuinta "beneficiarului".

Prajiturile: Ok, stim ca nu este bine sa exagerezi cu dulciurile - nu sunt bune nici pentru dantura, nici pentru regimul alimentar sanatos pe care incerci sa il pastrezi... Dar sarbatorile de iarna reprezinta o perioada in care ne permitem sa ne rasfatam, inclusiv cu prajituri, dulciuri, produse de cofetarie si patiserie care ne merg direct la inima...

Daca esti o adevarata comoara la casa omului in acest domeniu, atunci pregateste cateva dintre retetele tale preferate, ca un cadou special pentru persoanele care conteaza cel mai mult pentru tine.



Amintiri: Amintirile frumoase reprezinta insotitori dragi pe cararile vietii... De ce sa nu imortalizezi fotografiile preferate cu prietenii tai, sa le inramezi si sa le faci o surpriza placuta? Va fi mai mult decat interesant sa va aduceti aminte cum erati in perioada liceului, a facultatii sau, de ce nu, chiar in urma cu cativa ani...

Lumanari parfumate: Lumanarile parfumate, in culori cat mai vii, sunt alegerea ideala pentru a induce vibratii si emotii pozitive in sufletul tau si al celor dragi. In plus, lumina lor placuta va incalzi orice camera a casei tale.

Obiecte de vestimentatie: Au fost intotdeauna o alegere potrivita - un pulover, o camasa, o rochie eleganta, o bluza de mult timp dorita, precum si accesoriile adecvate. Va fi o incantare si o bucurie sa vezi ca persoana draga poarta lucrurile pe care i le-ai facut tu cadou...

Bijuteriile: Orice femeie este incantata sa primeasca bijuterii si sunt, de asemenea, o alegere perfecta pentru o prietena apropiata sau pentru o sora - o pereche de cercei, o bratara sau un lantisor cu un pandantiv bine asortat vor face o placere deosebita "purtatoarei".

In cazul in care ai pus deja ochii pe o astfel de bijuterie la care ravnesti de ceva vreme, sugereaza-i partenerului tau de viata ce anume te intereseaza.

Sau, si mai "subtil", in timp ce faceti multe alte cumparaturi, arata-i exact bijuteria pe care ti-ar face o deosebita placere sa o primesti din partea lui.

Cosurile cu cadouri: Acestea pot fi usor personalizate cu diferite elemente care sa aduca aminte de Craciun sau care sa implineasca asteptarile persoanelor carora vrei sa le daruiesti. Unele dintre cele mai des intalnite obiecte "strecurate" in aceste cosuri personalizate sunt bomboanele de ciocolata, diferite produse ceramice decorative, fotografiile inramate, CD-urile sau DVD-urile muzicale sau cu filme, seturile elegante de pixuri si stilouri, lumanarile parfumate etc.

Bineinteles, nu va lipsi din ele o crenguta parfumata de brad, funditele colorate si, de ce nu, un glob sau o decoratiune cu specific.

Cadouri intr-un... abonament: Poti oferi prietenilor sau rudelor un abonament la o sala de fitness sau la o piscina, la un centru de inchiriere de filme sau o rezervare la un restaurant de lux.

O inima de cristal: Un astfel de cadou este decorativ prin excelenta si transmite persoanei dragi mesajul tau de iubire. Daca vei tine cont si de gusturile sale si vei umple acest recipient cu bomboanele sau dulciurile sale preferate, va fi un detaliu care il va face sa se bucure cu atat mai mult de acest dar.



O petrecere-surpriza: De ce sa nu organizezi o petrecere-surpriza pentru cei dragi? Sarbatorile de iarna inseamna familie, prieteni, reuniune si timp petrecut impreuna. O petrecere pentru toti va fi binevenita in acest context!

Obiecte ceramice decorate manual: Lasa-ti simtul artistic sa se manifeste si ofera cuiva drag o cana sau o farfurie din ceramica, cu modele si desene create chiar de tine. Este un cadou "cu amprenta", care va fi apreciat in consecinta. Efortul tau artistic nu va trece neobservat!

Ornamentele de Craciun: Poti oferi in dar un set exceptional de globuri din sticla, decorate manual (sunt obiecte unicat), flori sau instalatii electrice. Oricine este incantat sa isi imbogateasca colectia dedicata impodobirii bradului de Craciun si a locuintei.

Un abonament la o scoala de dans: Una dintre cele mai frumoase idei pe care le poti pune in practica anul acesta este un dar de care sa va bucurati atat tu, cat si partenerul tau de viata - un abonament la o scoala de dans. Si asta nu pentru a sublinia faptul ca el are doua picioare "stangi", ci pentru a petrece mai mult timp impreuna, unul in bratele celuilalt, dansand.

Un astfel de cadou va va apropia mai mult, va va relaxa si veti constata singuri ca sunteti mult mai optimisti, veseli si deschisi unul fata de celalalt.

Iar in curand veti putea sa va mandriti cu tot ceea ce ati invatat si veti da lectii tuturor prietenilor, la petrecerile voastre comune!

Hobby-urile: Atentia pentru partenerul de langa tine se observa atunci cand tii cont de lucrurile care il pasioneaza. Fa-i un abonament la revista preferata sau la o sala de forta - va apecia efortul tau de a face loc in viata voastra pentru hobby-urile lui.

Animalele de companie: Copilul tau si-a dorit dintotdeauna sa aiba un catelus sau o pisicuta drept prieten de nadejde... De ce sa nu ii bucuri sufletul cu un astfel de dar care il va invata ce inseamna responsabilitatea, grija si dragostea impartasita? Privirea lui o data ce va vedea in fata sa nasucul umed al micului animal de companie nu se compara cu nimic pe lume... Garantat!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mada pe 3 Dec 2008, 18:45
    abia astept :D

    nota 11, articolul este genial

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod