Bali Spa Cornu - singura "insula Bali" din Europa

Intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, in care natura a pus la un loc darurile sale: ozon, padure, pasuni, munti si vai, trandafiri si iarba, izvoare susurand si pasari ciripind – familia Dr. Stefan si Dana Jianu isi invitata oaspetii sa se desprinda de stres-ul vietii cotidiene in primul centru holistic de slabire si wellness din Romania, ce recreeaza atmosfera magica din Bali, insula zeilor.

Intr-o ambianta luxoasa Bali Spa combina confortul camerelor unui hotel de 4 stele cu un restaurant gastronomic, echipamente de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport precum si un cabinet medical in care beneficiati de o consiliere medicala. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru www.eva.ro, Dr. Stefan Jianu ne vorbeste despre un nou concept de vacanta in care puteti combina relaxarea cu un regim de sanatate.

Bali Spa Cornu este un centru de relaxare si tratament aflat in mijlocul naturii, un adevarat colt de Rai. Care este povestea din spatele acestuia?

Am inceput cu gandul de a face o clinica de slabire in mijlocul naturii si nu prea departe de Bucuresti, intr-un loc pe care Nicolae Grigorescu l-a ales pentru  zilele multe cu soare si aerul curat care i-au permis sa isi vindece tuberculoza pulmonara de la Smardan si sa  ne lase amintire atatea picturi minunate. In timp ce construiam ne-am indragostit de Insula zeilor- Bali, locul mirific unde am aflat ca sanatate  inseamna si relaxare, masaje si ritualuri bazate pe traditii milenare asiatice, muzica creata din tuburi de bambus si zambet provenit din suflet.  Astfel ne-am hotarat sa imbinam cunostintele noastre medicale cu traditionalele terapii balineze, intr-un resort SPA holistic,de wellness,relaxare  si detoxifiere si pentru ca trebuia sa poarte un nume i-am spus BALI SPA.



Carei categorie de clienti va adresati cu precadere?

Ne adresam mai ales celor care aleg sa se simta bine si sanatosi inainte de a fi bolnavi, celor care au deja cunostinte despre SPA si wellness, dar si celor care vor sa slabeasca sanatos,sa faca o cura de detoxifiere sau doar sa se relaxeze la sfarsit de saptamana intr-un loc  special-"singura insula balineza din Europa= Bali Spa Cornu".

Cum v-ati ales personalul?

Am avut marea sansa sa gasim un izvor de oameni sufletisti, harnici si cu dorinta de a invata in Cornu si Campina.

Cu exceptia maseurilor  balinezi si a directoarei bucovinene, toti ceilalti membri ai echipei sunt localnici.

Ce servicii gasim la Bali Spa Cornu?

In primul rand oferim serviciile SPA- masaje balineze,masaje cu pietre incinse,aromaterapie, ritualuri exotice de nenumarate feluri, reflexoterapie,remodelare corporala si kinetoterapie, drenaj venos si limfatic,endermologie, sauna, jacuzzi, bai de plante, aqua gym  in piscina interioara incalzita etc-, intr-o atmosfera balineza, cu cazare intr-un boutique hotel de 4 stele , cu tot mobilierul si  decoratiunile provenind din Bali si cu gastronomie rafinata, cu profil atat traditional balinez indonezian cat si healthy bio, in restaurantul nostru Bumbu Bali.


 
Care este cea mai buna perioada in care ne indicati sa vizitam Spa-ul?

Oricand simtiti nevoia de stare de bine si relaxare, fie acum cand au inflorit pomii din livada noastra, fie vara cand cantecul pasarelelor, vegetatia luxurianta si aerul curat si racoros ne ajuta sa uitam de grji, toamna cand merii au crengile grele pana la pamant sau iarna cand ne uitam  la Bucegii inzapeziti de langa focul de tabara.
 
Aveti si clienti din afara tarii?

Am inceput cu olandezi familiarizati cu cultura indoneziana si uimiti sa o regaseasca in Romania si am continuat cu nemti, francezi, elvetieni, nenumarati israelieni, membri ai Corpului Diplomatic din Romania etc.
 
Ce pachet oferiti unei persoane care doreste sa slabeasca?

Cel mai dorit este pachetul DREAM (dieta, relaxare,estetica corporala, activitate fizica, medicina) in care cel putin o saptamana se respecta in fiecare zi un plan strict de nutritie, masaje si terapii SPA, exercitii fizice si remodelare corporala, sauna, piscina, jacuzzi,relaxare si odihna,  cele mai bune rezultate avand cei ce reusesc sa ramana trei saptamani si sa se desprinda de activitatile cotidiene uzuale.


 
Ce presupun programele de detoxifiere?

Atat o curatare a corpului, prin golirea colonului, post, masaje si ritualuri,presoterapie si bai de plante, cat si o limpezire a sufletului si eliberarea de stress, prin relaxare si detasarea de grijile zilnice.

Pentru cei care nu reusesc sa ajunga la Cornu exista aceeasi oaza de relaxare si in Bucuresti?

Exista Bali Spa in cadrul Hotelului de 5 stele Radisson.

La Spa-ul din Bucuresti ne putem bucura de acelasi terapii de relaxare?


La Bali Spa Radisson putem beneficia de masaje faciale,aromaterapie,masaje balineze si suedeze precum si ritualuri asiatice complexe.
 
Ce beneficii obtinem in urma acestor terapii?

Relaxare si tonifiere neuro-musculara,cutanata si articulara, imbunatatirea circulatiei, detoxifiere si revigorare,diminuarea tesutului adipos, eliberare de endorfine si stare de bine- acestea sunt numai cateva din beneficiile terapiilor SPA.

Apar pe zi ce trece tot mai multe Spa-uri.

Cu ce se diferentiaza Bali Spa Cornu de restul?

Este singura "insula Bali" din Europa, adica un loc unde totul- de la mobilier, decoratiuni,muzica, atmosfera, produse SPA si pana la terapeuti- provine din insula zeilor, ceea ce face ca terapiile noastre SPA sa fie cele traditionale, adevarate si care aduc starea de bine si multumirea tuturor celor care ne calca pragul.

Care este secretul succesului acestor doua locuri minunate?

Imbinarea perfecta dintre traditiile milenare asiatice de terapii SPA si cunostintele de medicina moderna, sudate impreuna cu mult, mult suflet.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod