Faceţi cunoştinţă cu Smoothie, cea mai fotogenică pisică din lume!

Smoothie a cucerit internetul cu ipostazele ei, iar datorită expresivităţii ei a strâns rapid milioane de fani în lumea virtuală. Este cea mai fotogenică pisică din lume!
Smoothiethecat este contul ei de Instagram şi are deja o armată de fani care o urmăresc. Stăpâna sa o pozeaă în toate poziţiile posibile şi imposibile, însă ce să vezi că Smoothie dă bine din toate unghiurile. Nu acelaşi lucru se întâmplă atunci când ne facem câte o fotografie şi ştii cât de greu este să obţii un unghi perfect care să te avantajeze.

Ei bine, pentru Smoothie este floare la ureche pentru că a fost declarată cea mai fotogenică pisică din lume. Nu putem decât să fim de acord cu acest titlu, dacă ne uităm la fotografiile ei.

Ochii săi verzi şi atitudinea fac totul, transformând orice fotografie în una demnă de admirat.
Şi cum se apropie cu paşi repezi Sărbătorile, în albumul său cu fotografii de pe Instagram a apărut şi o poză specială pentru această perioadă. Smoothie pozează mândră lângă bradul de Crăciun, iar stăpână se întreabă oare cât va rezista pomul intact, cunoscându-i prea bine fascinaţia pentru acele beculeţe şi globuri.

 

A video posted by @smoothiethecat on Dec 12, 2016 at 12:09pm PST

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod