Adaugă puțină răcoare în deserturile tale

Zilele călduroase de vară se apropie și, odată cu ele, sezonul de vârf pentru înghețată - un deliciu imposibil de refuzat. Dacă ai o pasiune pentru înghețată și îți plac dulciurile făcute în casă, combină-le în rețete surprinzătoare pentru un răsfăț dublu!
Încearcă aceste deserturi irezistibile și oferă-ți câteva momente de plăcere pură!  

Gofre cu înghețată

Gofrele sau vafele - un răsfăț cu specific belgian - sunt desertul perfect mai ales pentru copiii pofticioși. Pentru patru porții îți trebuie 250g făină, 3 ouă, 3 linguri zahăr, 500 ml lapte, un plic de praf de copt, 100g unt topit, o esență vanilie, un praf de sare și înghețată pentru topping. Separă gălbenușurile de albușuri și bate albușurile până devin spumă.
Amestecă gălbenușurile cu laptele, esența și untul topit, apoi încorporează făina amestecată cu zahărul, sarea și praful de copt, iar la sfârșit albușurile spumă. Toarnă compoziția cu un polonic într-o formă de gofre încinsă.

Poți pune cupa de înghețată deasupra sau între două felii și vei obține un sandviș dulce și delicios. Alege Malgra cu fructe de pădure și oferă-ți o clipă de răsfăț absolut!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod