Știai că poți să pui ou crud în cafea? Rezultatul este incredibil

Poate că ai auzit deja de cafeaua cu unt sau ulei de cocos. Acum există un alt trend care a fost prezentat în emisiunea ”The Dr. Oz Show”: ou crud în cafea.
Chiar dacă sunt foarte ciudat și periculos, se pare că această nouă combinație este una foarte gustoasă și practic furnizează toți nutrienții de care ai nevoie la micul dejun, după cum susține Dr. Oz și invitatul său, Dave Asprey, inventatorul cafelei cu unt (bulletproof coffee). 

Înainte de a pune oul în cafea este foarte important să-l speli foarte bine cu apă caldă și detergent de vase pentru a te asigura că este curat. Nu trebuie să te îngrijorezi de faptul că adaugi oul crud, deoarece se folosește cafeaua fierbinte care va găti ușor oul și va transforma totul într-o băutură cremoasă și delicioasă.


Cum să prepari cafeaua cu ou crud?


Potrivit specialistului invitat în emisiune, ca să-ți faci o cafea bună și hrănitoare trebuie să mixezi în blender cafea fierbinte cu un ou și 1-2 lingurițe cu unt de cacao (unt obișnuit sau ulei de cocos). 
 
 
 
Nu este recomandat să adaugi lapte, zahăr sau îndulcitori artificiali în cafea, după cum susține specialistul. În schimb poți să adaugi puțin piper Cayenne, turneric sau scorțișoară. 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod