Mazda CX-5, relaţia perfectă



Cu Mazda CX-5 este relaţia în care nu te vei simţi niciodată singură, în care cineva îţi va fi tot timpul alături şi veţi privi, împreună, în aceeaşi direcţie. Sistemul HMI (interfaţa om-maşină), reduce la maxim mişcarea privirii în timpul mersului şi ecranul de 5,8 inch din partea superioară a consolei centrale îţi sporeşte confortul la volan. Cu noul sistem de navigaţie, dezvoltat în colaborare cu TomTom® nu numai că veţi privi în aceeaşi direcţie, dar vei privi, cu siguranţă, în direcţia bună.



Înainte să începi o relaţie cu Mazda CX-5 e bine să ştii că nivelul de echipare de bază oferă o paletă largă de dotări standard, iar nivelurile de echipare superioare oferă elemente care vor îmbunătăţi experienţa la volan.


Ca în orice relaţie, comunicarea are un rol important. Se spune că a asculta mai mult şi a vorbi mai puţin este cheia unei relaţii de succes. Ascultarea, vei descoperi, va fi o plăcere! Sistemul audio BOSE®, proiectat special pentru Mazda şi sistemul de compensare a zgomotului AudioPilot® ajustează continuu acustica în aşa fel încât să anuleze zgomotul ambiant.

Vei avea posibilitatea de conectare prin porturi USB sau Bluetooth®, astfel încât vei decide tu ce vei asculta în cele 9 difuzoare şi, datorită amplificatorului digital, vei putea creşte volumul.

PS: Este acea relaţie în care nu trebuie să dai explicaţii când ai o zi proastă, nu trebuie să faci eforturi să fii mereu cu manichiura perfectă, cu machiajul impecabil şi cu zâmbetul pe buze. E relaţia în care poţi să fii tu aşa cum esti!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod