Detaliile sunt sarea şi piperul în orice

Puţină lume cunoaşte tainele picturii pe porţelan. Ana Wagner nu numai că practică acest meşteşug, ci îl celebrează cu virtuozitate. Aflaţi mai multe despre atenţia pentru detalii a Anei, atât pentru pasiunea sa, cât şi în postura de femeie.

Puţină lume cunoaşte tainele picturii pe porţelan. Ana Wagner nu numai că practică acest meşteşug, ci îl celebrează cu virtuozitate. Aflaţi mai multe despre atenţia pentru detalii a Anei, atât pentru pasiunea sa, cât şi în postura de femeie.

Cu siguranţă profesia ta trezeşte admiraţia celor din jur, atât prin gradul de inedit care o caracterizează, cât şi prin delicateţea pe care o inspiră. Ce înseamnă pentru tine să fii designer de porţelanuri?

Înseamnă să fiu eu însămi. Am ales porţelanul ca suport pentru lucrările mele de grafică şi pictură nu întâmplător. Porţelanul este un suport extrem de fin şi nobil. Aceste caracteristici  cer lucrări de pictură foarte minuţioase, imagini miniaturale pentru realizarea cărora gestul grafic este foarte bine controlat şi plin de precizie.   Există o foarte mare compatibilitate între ceea ce  porţelanul solicită de la decorator şi ceea ce mie îmi place foarte mult să fac: pictură miniaturală şi imagini studiate foarte în detaliu, ca şi cum ar fi privite sub lupa.

Meşteşugul pe care îl fac îmi aduce multă bucurie şi satisfacţie. Decorarea porţelanului şi designul bijuteriei din porţelan reprezintă un univers vast care mă fascinează, mă pasionează, un univers pe care îl explorez până în cele mai mici detalii.

Probabil că atenţia la detalii este unul din cele mai importante lucruri atunci când pictezi. Cât de importantă este atenţia la detalii, în general, pentru o femeie?

Într-adevăr, în acest meşteşug atenţia la detalii primează. Fără acest exerciţiu continuu al atenţiei, meseria mea nu ar fi completă, iar rezultatele nu ar fi deloc cele dorite.  Pot spune că deja atenţia pentru detalii face parte din modul meu de a fi. În general, femeia este cea care priveşte lucrurile şi viaţa (foarte) în detaliu. Detaliile sunt sarea şi piperul în orice.
Fără ele cred că nimic nu ar fi desăvârşit. Mie îmi plac lucrurile temeinic făcute, duse cât mai aproape de perfecţiune. Fără grija pentru detaliu, perfecţiunea nu ar exista în această lume plină de lucruri minunate şi perfecte.

Când vine vorba de imaginea unei femei, care crezi că sunt lucrurile de care trebuie să se îngrijească în mod deosebit?

O femeie  trebuie  să se îngrijească de întreg aspectul ei, până în cele mai mici detalii (aşa cum şi un bărbat ar trebui să o facă, în aceeaşi măsură).  Cred că faţa, ochii, în mod special, mâinile, părul şi vestimentaţia transmit celor din jur informaţii importante despre noi. Pe de altă parte, este foarte important să ne privim în ansamblu şi să nu ne îngrijim doar pentru aparenţe şi pentru imaginea pe care le-o oferim celorlalţi.
Este important să ne simţim bine în pielea noastră şi să ne îngrijim pentru bucuria noastră de a fi, în primul rând.

Care este ritualul tău personal de îngrijire a pielii în fiecare zi?

Am învăţat de la cineva un principiu simplu: mai puţin înseamnă mai mult. Aşa am înţeles că îngrijirea pielii are la bază câteva lucruri esenţiale : o alimentaţie sănătoasă, un somn odihnitor, hidratare şi … fericire. Astfel că sunt atentă ca toate aceste lucruri să fie la un nivel optim mereu. În ceea ce priveşte hidratarea pielii din exterior, am descoperit uleiurile de avocado şi de migdale. Iar pentru a-mi apăra pielea de efectele factorilor externi, precum produsele de uz zilnic de curăţenie, am mereu grijă să le aleg pe cele care acționează cel mai blând asupra pielii mele.
De aceea mă asigur că am mereu la îndemână Fairy DermaProtect, o formula nouă, dezvoltată de experţi dermatologi. În timpul spălării vaselor, acest produs asigură o hidratare a pielii mâinilor, lăsând-o moale şi catifelată. Şi ca un plus, parfumurile exotice de Aloe Vera & Coconut, Water Lilly & Joboba şi Silk & Orchid fac dintr-o banală sarcină casnică, o experienţă senzorială.
 
Vino alături de noi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FairyRomania

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod