Ora naşterii

Ce spune ora naşterii despre personalitatea ta

Ai auzit că ora naşterii ne influenţează personalitatea, ne defineşte modul de a fi, aptitudinile şi caracterul? Descoperă dacă este adevărat, dar nu înainte de a-ţi suna mama pentru a o întreba când te-ai născut!

Dacă te-ai născut între miezul nopţii şi ora 10


Te simţi mai confortabil în situaţii sociale cu care eşti familiarizat deja. Cauţi mereu stabilitate şi siguranţă, şi de aceea laşi impresia că eşti o persoană rezervată. Îţi place să îi încurajezi şi să îi înveţi pe cei din jurul tău să-şi trăiască viaţa după reguli sănătoase. Familia este cea mai importantă pentru tine!

Dacă te-ai născut între orele 2 şi 4


Eşti o fire agitată şi curioasă, mereu în căutare de noutate. Comunici foarte uşor şi ai un intelect peste medie. Eşti un prieten credincios. Îţi place să citeşti, să scrii, să călătoreşti şi preferi activităţile sportive uşoare.

Dacă te-ai născut între orele 4 şi 6


Trebuie să înveţi să lupţi pentru tine. Eşti concentrat să îţi păstrezi resursele şi te gândeşti la viitorul tău.
Ştii că a dărui este bine, îţi place să ajuţi oameni şi să îi motivezi pe cei din jurul tău. Eşti o fire romantică, dar uneori un pic prea încăpăţânată.

Dacă te-ai născut între orele 6 şi 8


Te simţi excelent în orice context artistic sau cultural. Ai nevoie să te simţi important şi ceri mult de la tine. Ai o mare nevoie de a fi aprobată. Ţi se potriveşte rolul de lider, însă uneori exagerezi.

Dacă te-ai născut între orele 8 şi 10


Eşti o fire extrem de sensibilă. Activităţi precum meditaţia îţi aduc liniştea şi te fac să te simţi ca nou. Îţi place să petreci timpul de unul singur şi nu tânjeşti după glorie sau laude. Iubeşti să le aduci celorlaţi pacea şi armonia în suflete.


Dacă te-ai născut între 10 dimineţa şi prânz


Ai o personalitate extrovertită. Îţi place să fii înconjurat de persoane care au aceleaşi interese ca şi tine. Eşti un bun jucător în echipă şi ştii să uneşti oamenii. Eşti mereu în căutare de noi prieteni, momente minunate şi experienţe distractive.

Dacă te-ai născut între prânz şi ora 14


Eşti o persoană ambiţioasă şi responsabilă care ştie întotdeauna cum să facă faţă sarcinilor pe care le primeşte. Ai nevoie să fii percepută ca fiind un om care ştie exact ce vrea de la viaţă. Ai totuşi grijă, cariera ar putea să te priveze de o viaţă personală!

Dacă te-ai născut între orele 14 şi 16


Eşti o fire activă şi aventuroasă. Fugi de rutină şi stabilitate şi eşti mereu pregătit să descoperi ceva nou.
Eşti dornic să îţi lărgeşti orizonturile şi cauţi constant răspunsuri la cele mai provocatoare întrebări.

Dacă te-ai născut între orele 16 şi 18


Eşti o persoană optimistă şi energică care caută să rezolve cele mai mari mistere ale vieţii. Deseori te sperie gândul de a te deschide în faşa cuiva şi de a-ţi exprima sentimentele. Nu îţi place să iei nimic de-a gata, mai ales dacă e vorba de încredere şi dragoste.

Dacă te-ai născut între orele 18 şi 20


Eşti înzestrat cu un dar special: poţi simţi nevoile celorlalţi şi te pui foarte uşor în pielea lor. De obicei eviţi confruntările şi nu pui prea multe întrebări, ci accepţi viaţa exact aşa cum este ea!

Dacă te-ai născut între orele 20 şi 22


Eşti o persoană de bază. Te simţi excelent atunci când ajuţi oamenii şi îţi place să fii apreciat.
Eşti o fire perfecţionistă şi nu îţi place să faci greşeli.

Dacă te-ai născut între ora 22 şi miezul nopţii


Ştii exact cine eşti şi ce vrei de la viaţă. Ieşi în evidenţă prin veselie şi energie. Pui preţ pe creativitate şi cauţi atenţie şi faimă. Ca să îţi atingi țelurile, întotdeuna îţi depăşeşti limitele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod