Tipul de femeie de care are nevoie, în funcţie de zodia lui

Nu ar fi minunat să ştii exact cine este cea mai potrivită persoană pentru tine? Astrele ne pot ajuta să aflăm dacă suntem ceea ce îşi doreşte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător are nevoie de o femeie plină de viaţă şi energică.

Aceasta trebuie să îl completeze, să fie entuziasmată de viaţă şi să îl stimuleze. Partenera lui trebuie să fie mereu pregătită să încerce lucruri sau locuri noi, dar şi s-şi facă mereu cunoştinţe şi să îşi lărgească cercul de prieteni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul are nevoie de o femeie distractivă şi extrovertită, care să îl scoată din liniştea lui caracteristică.

Partenera lui trebuie să fie de încredere, prietenoasă şi sociabilă. Este important pentru el să aibă o carieră şi fie privită bine pe plan profesional.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din această zodie are nevoie de o femeie nonconformistă.

Partenera lui trebuie să aibă propriile păreri şi gânduri de la care să nu se abată indiferent de presiunile din jur. Interesul amândurora de a privi viaţa într-un mod aparte şi atipic să îi facă să formeze o echipă care poate muta munţii din loc.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti are nevoie de o femeie iubitoare, alături de care să se poată simţi confortabil şi înconjurat de dragoste.

De asemenea, partenera lui trebuie să fie visătoare şi creativă ca şi el, însă să ştie când să revină cu picioarele pe pământ şi să acţioneze cu blândeţe atunci când trebuie să îi deschidă ochii.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un bărbat din zodia Berbec are nevoie de o femeie competitivă.

Nu e de ajuns să fie o persoană care doar să ţină pasul cu el, ci chiar să îl provoace. Vrea o parteneră care ia ce vrea de la viaţă şi nu fuge de probleme, pentru care nu există obstacole, ci doar modalităţi de a învinge.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are nevoie de o femeie cu picioarele pe pământ, care să fie calmă şi caldă.

Casa ei să fie mereu primitoare şi să nu găsească plăcere în lucrurile materiale. În acelaşi timp, îşi doreşte alături de el o persoană senzuală care ştie să se bucure şi să aprecieze tot ce o înconjoară!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii din Gemeni au nevoie de o femeie inteligentă cu care să poate purta o conversaţie într-un mod inedit şi inovator.

De asemenea, îşi doreşte alături de el o persoană cu suflet mare, cu simţul umorului şi care ştie să îi menţină viu interesul pentru ea sau pentru relaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din zodia Rac are nevoie de o femeie cu simţ matern dezvoltat.

Îşi doreşte ca persoana de lângă el să fie grijulie şi iubitoare, care îl ascultă şi îi dă sfaturile de care are nevoie. Vrea să găsească un sprijin în ea şi să fie mereu acolo pentru el oferindu-i iubire!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are nevoie de o femeie impresionantă, care să iasă în evidenţă la fel de mult cum iese şi el.

Îşi doreşte alături de el o femeie completă, frumoasă, deşteaptă şi amuzantă. De asemenea, să îl susţină, dar să nu fie supusă, şi cu care să facă o echipă demnă de lumina reflectoarelor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară are nevoie de o femeie meticuloasă.

Partenera perfectă pentru el trebuie să îi îndeplinească standardele exigente, să fie îngrijită, independentă şi inteligentă. Trebuie să aibă propiul punct de vedere pe care să şi-l susţină, chiar şi în cazul în care acesta este critic şi dur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din această zodie are nevoie de o femeie care să îl completeze, dar care să îi şi semene.

Cum el este sociabil şi fermecător, şi partenera lui trebuie să meargă pe aceeaşi linie cu el. Partenera lui trebuie să ajute la păstrarea unui echilibru în relaţie şi să fie atrăgătoare într-un fel aparte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are nevoie de o femeie independentă, pasională şi capabilă de sentimente profunde.

Partenera lui trebuie să fie atât de puternică încât să îl poată susţină pe el, dar şi pe ea. Îi place ca persoana de lângă el să îşi îndeplinească cu brio rolul de iubită, dar să aibă şi o viaţă proprie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod