Ce-au mai inventat designerii? 4 obiecte super-originale

Minţile neobosite ale designerilor sunt cele care ne ajută să ne transformăm permanent lumea. Iar când vine vorba de mobilier sau obiecte de decor, creativitatea acestora ne uimeşte pur şi

Minţile neobosite ale designerilor sunt cele care ne ajută să ne transformăm permanent lumea. Iar când vine vorba de mobilier sau obiecte de decor, creativitatea acestora ne uimeşte pur şi simplu. Iată patru exemple:

Masa suspendată

Designerul londonez Christopher Duffy a creat "UP", o masă de cafea susţinută de baloane aurii. Piesa de mobilier se foloseşte de iluzia levitării pentru un efect extraordinar.

Candelabrul din jeleuri

Candelabrul din ursuleţi de jeleu este un alt obiect care pare de-a dreptul ireal. Este realizat din 3000 de ursuleţi din acryl de artistul şi designerul american Kevin Champeny.

Biblioteca Bookworm

Este realizată de câţiva designeri olandezi de la Atelier 010. Biblioteca Bookworm a fost concepută ca o piesă de mobilier pentru cei care sunt cu adevărat pasionaţi de citit şi care sunt mereu în căutarea unui loc confortabil pentru asta.

Cocoon 1, mobila în care poţi locui

Cocoon 1 este o sferă transparentă numai bună pentru relaxare, atât în casă, cât şi în aer liber. Este concepută pentru a-i oferi celui care o foloseşte un sentiment maxim de siguranţă, un "înveliş" protector care să-l izoleze de lume. Cocoon 1 are un acumulator care îţi permite să foloseşti în interior orice obiect electronic doreşti. Poate fi folosit chir şi în apă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod