14 lucruri obişnuite care costă o avere

Deşi sunt lucruri obişnuite, modul în care au fost realizate le transformă în produse de lux. Descoperă 14 lucruri obişnuite care costă o avere!
Există o vorbă din bătrâni care spune: „nu-i prost acela care cere, e prost ăla care dă”. Atunci când te dau banii afară din casă și ți se pare că nimic nu e prea scump, amatorii de câștiguri mari își pun mintea la contribuție și vin cu cele mai trăznite idei ca să-ți ia banii.

Iată câteva exemple de lucruri obișnuite, realizate într-un fel neobișnuit și care costă o avere:


1. Pastă de dinți mentolată


Această pastă de dinți nu pare să aibă nimic ieșit din comun, însă cei care au inventat-o susțin că printre ingrediente se numără și Rennou, un compus care, după prima utilizare, întărește și protejează dinții pe perioada întregii zile. Dar nu la fel susțin toți producătorii de pastă de dinți? Costă 99,99 dolari.


2. Capac de toaletă


Realizat din fibră de carbon, acest capac de toaletă atrage atenția prin faptul că este construit din materiale naturale, este ușor și se potrivește pe orice vas de wc. Nu-i așa că urmează să-ți comanzi și tu unul? Costă 299,95 dolari.


3. Căști audio


Se spune că muzica se aude mai bine prin intermediul căștilor Goldstriker pentru că ai în urechi diamante de 24 de carate. Dacă vrei să verifici asta, o vei face pe riscul propriului buzunar.
Costă 638 dolari.


4. Șosete de lână


Șosetele de lână Falke au fost lansate într-o ediție extrem de limitată, de numai 10 perechi. Aceste șosete sunt realizate din lâna unui animal înrudit cu cămila, pe nume vicuna. Lâna acestui animal este considerată cea mai rară și mai scumpă lână din lume. Costă 1188 dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod