Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 151-200 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristofor pe 3 Iul 2013, 17:08
    vreau sa muncescc

    vreau si ieu sa muncesc ma cheama cristofor florin nu vorbesc nu aud si daca e ma sunati la numarul afisat de pe ecran 0763511117 va multumesc

    4
    0

  • cristofor pe 3 Iul 2013, 17:07
    vreau sa muncescc

    vreau si ieu sa muncesc ma cheama cristofor florin nu vorbesc nu aud si daca e ma sunati la numarul afisat de pe ecran 0763511117 va multumesc

    1
    1

  • maria pe 1 Iul 2013, 20:11
    munca la domiciliu

    buna, sunt o mama singura a doi copii si as dori cv de munca acasa, nu pot sa ma angajez nicaieri fiindca nu am cu cine sa las copii.

    4
    1

  • VIORICA pe 1 Iul 2013, 10:25
    LOC DE MUNCA LA DOMICILIU

    SUNT O DOAMNA DIN BARLAD, IN VARSTA DE 51 DE ANI.DE CURAND AM RAMAS FARA LOC DE MUNCA SI CA O IRONIE A SORTII NU BENEFICIEZ NICI MACAR DE AJUTOR DE SOMAJ.AM SI PROBLEME DE SANATATE,TRATAMENTE DE CUMPARAT SI HRANA ZILNICA.DE ACEEA AS DORI SA LUCREZ CEVA LA DOMICILIU DACA SE POATE .SUNT UN OM CORECT SI DESTUL DE PRICEPUT IN TOATE NU-MI PLACE SA DEZAMAGESC.DACA CINEVA ESTE INTERESAT SA-MI OFERE CEVA DE MUNCA ACASA AS FI FOARTE BUCUROASA,MACAR SA MA POT INTRETINE. VA MULTUMESC.TEL 0335806185.

    0
    3

  • cristina pe 29 Iun 2013, 17:15
    caut de munca la domiciliu

    buna.am 26 ani si doi copii si vreau sa lucrez dar nu am cu cine sa las copii .orce lucru manual.

    1
    0

  • Topircean Florentina Mariana pe 26 Iun 2013, 20:25
    vreau sa lucrez acasa

    am o fetita de 4 ani o cresc singura si am nevoie sa lucrez acasa,ca vanzator,am cautat de lucru si am loat si interviurile dar din cauza ca am varici nu pot sa practic imi doresc foarte mult un job

    0
    0

  • Anca pe 23 Iun 2013, 12:51
    job de acasa

    Caut o colaborare la domiciliu, oferte serioase. Exclus cosmetice sau mlm

    1
    1

  • Cristina pe 21 Iun 2013, 14:34
    caut de munca la Sibiu

    Am 21 de ani si am finisat facultatea de economie mondiala si relatii economice internationale, specialitatea: turism. Vorbesc fluent urmatoarele limbi straine: engleza. spaniola, rusa. si nivel mediu: franceza, italiana. Eu sunt candidatul ideal pentru dumneavostra, nu ezitati sa ma contactati la adresa de e-mail: criscibotari@yahoo.com Va multumesc anticipat.

    1
    0

  • Pacurar Izabella pe 21 Iun 2013, 10:47
    Munca acasa

    Buna, sunt o mamica a unei fetite de 4 ani, si nu am cu cine sa o las, as dori sa lucrez la domiciliu, cusut goblen, tehnoredactare texte. Astept oferte la email: pacurarizabella@yahoo.com

    0
    0

  • philip pe 20 Iun 2013, 14:20
    ajuta financiar

    aveți nevoie de un împrumut gratuit de urgență, timpul este acum Contactati-ne azi pentru un împrumut rapid cu o rată scăzută a dobânzii philipyoung63@yahoo.com. noi suntem aici pentru a vă ajuta financiar

    3
    0

  • Andreea pe 19 Iun 2013, 17:49
    munca la domiciliu

    Buna! Ma numesc Andreea! Sunt interesata de un job part-time, full-time la domiciliu. Rog seriozitate.

    0
    0

  • rose pe 16 Iun 2013, 21:52
    pożyczki pożyczkodawcy

    Bună ziua, eu sunt doamna Rose Badmus, un creditor împrumut privat, care dă timp împrumuturi oportunitate de viață. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? ai fost respinse de către băncilor și altor agenții financiare? Credeți nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut atenția persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la un Rata de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa pe care le acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să o ofere loan.So contactati-ne azi prin e-mailuri: roseofsharonfinance@gmail.com DATAS debitorului 1) Numele Intreg: ....................................................... 2) Țara: ........................................................... 3) Adresa: .......................................................... 4) Stat: .............................................................. 5) Sex: ................................................................ 6) Starea civila: ................................................. 7) Ocupatia: ..................................................... 8) Numărul de telefon: ................................................ 9) poziția prezent în locul de muncă: ..................... 10) Venitul lunar: ............................................. 11) Suma de împrumut Necesare: ..................................... 12) Durata imprumut: ................................................ 13) Scopul creditului: ............................................ 14) Religie: ........................................................ 15) Ați aplicat înainte ................................. Mulțumiri, Doamna Rose

    0
    2

  • Aeon Loans pe 15 Iun 2013, 19:56
    Ești în nevoie de un împrumut?

    Buna ziua draga solicitanților de credite. Sunt Dr Andrew Topas de la Aeon Credite de servicii financiare, Malaezia. Oferim urgent împrumut colateral gratuit persoanelor fizice, companiilor, etc Ești în nevoie de împrumut de urgență de azi? Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii. Au o zi minunata. AeonLoans@execs.com: e-mail contactați Sincer. Dr Andrew Topas

    2
    0

  • rely pe 15 Iun 2013, 00:17
    job pentru acasa

    buna ziua sunt rely am 22 ani si doresc un job acasa ca sa fiu alaturi de familia mea. nu am nici un venit. pot face orice tine de lucru manual consider ca atunci cand iti desfasori activitatea intr-un mediu placut lucrurile ies foarte bine. va multumesc frumos

    2
    0

  • Nitu Alexandra pe 8 Iun 2013, 11:07
    job pentru acasa

    Buna ziua.am o fetita de 1 an si 7 luni si inca un bebe pe drum.As dori un loc de munca pentru acasa in vederea suplimentarii venitului. am 30 de ani si sunt absolventa Marketing.Imi place sa muncesc mult si imi plac provocarile.va multumesc!

    5
    0

  • Ana pe 4 Iun 2013, 19:57
    Munca acasa

    Buna Ma intereseaza sa lucrez acasa,corecturi,tehnoredactari,plicuri,margele,etc .Mersi

    0
    0

  • Daniela pe 3 Iun 2013, 15:08
    concediu maternitate

    buna, pe perioada concediului de maternitate asi dori sa lucrez de acasa int-run job de traducere (romana germana), corectare text sau tehnoredactare. pentru contact: danymitu1986@yahoo.com

    1
    0

  • ionela pe 1 Iun 2013, 21:08
    job de acasa part-time

    Buna ziua, sunt interesata sa lucrez la domiciliu. Ma puteti ajuta? Daca da, contactati-ma pt mai multe detalii va rog.

    3
    0

  • Cristina pe 26 Mai 2013, 14:46
    Lucru de acasa

    Buna ziua, doresc sa lucrez la domiciliu, sondaje de opinie, complectare de formulare sau tehnoredactare, e-mail cristina.chioiasu@yahoo.com

    4
    0

  • Sr.Gary Davids pe 23 Mai 2013, 17:03
    Oferta de imprumut

    Salutări, Esti in cautarea unui creditor reputație, obosit de a fi refuzat de Băncile și ipotecare? Te-ai saturat caută fonduri pentru a finanța afacerea dvs., sau esti jenat financiar care nu se poate plăti până datoriile și Proiectele de legi? Credeți că de a obține un ajutor financiar? Apoi grabă acum și apuca dvs. garantat și negarantate de împrumut de azi. CLIMAX FINANCIAL SERVICES LIMITED, este un comerciant bazat Anglia Financiar Power House, cu peste un miliard de lire sterline (GBP), în rezervă pentru toate care sincer doresc să obțină un împrumut cu ușurință și fără costuri. Suntem de lucru spre și dincolo de clienții noștri îndemâna și așteptările și noi au reușit în acordarea de împrumuturi de mii de organizații corporative, Indivizi, companii, solicitanților de credite, etc, la nivel mondial. Gama noastră de împrumut din 5,000.00 USD la 10,000,000.00 USD. E-mail de contact: climaxfinancialservices@live.com Doar completati acest formular puțin și trimite la e-mail de mai sus. 1) numele și prenumele 2) Sex 3) Valoarea creditului NECESARE 4) DURATA DE CREDIT 5) Cod poștal 6) ȚARA 7) DOMICILIU 8) număr de telefon mobil 9) numărul de fax 10) ocupația 11) venitul lunar 12) DATA SALARIUL 13) Scopul creditului Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră. Ceea ce privește cald, Gary Davids consultant împrumut

    2
    2

  • Sr.Gary Davids pe 23 Mai 2013, 17:01
    Oferta de imprumut

    CLIMAX FINANCIAL SERVICES LIMITED, este un comerciant bazat Anglia Financiar Power House, cu peste un miliard de lire sterline (GBP), în rezervă pentru toate care sincer doresc să obțină un împrumut cu ușurință și fără costuri. Suntem de lucru spre și dincolo de clienții noștri îndemâna și așteptările și noi au reușit în acordarea de împrumuturi de mii de organizații corporative, Indivizi, companii, solicitanților de credite, etc, la nivel mondial. Gama noastră de împrumut din 5,000.00 USD la 10,000,000.00 USD. E-mail de contact: climaxfinancialservices@live.com

    1
    1

  • Sr.Gary Davids pe 23 Mai 2013, 16:59
    Oferta de imprumut @ 3%

    Salutări, Esti in cautarea unui creditor reputație, obosit de a fi refuzat de Băncile și ipotecare? Te-ai saturat caută fonduri pentru a finanța afacerea dvs., sau esti jenat financiar care nu se poate plăti până datoriile și Proiectele de legi? Credeți că de a obține un ajutor financiar? Apoi grabă acum și apuca dvs. garantat și negarantate de împrumut de azi. CLIMAX FINANCIAL SERVICES LIMITED, este un comerciant bazat Anglia Financiar Power House, cu peste un miliard de lire sterline (GBP), în rezervă pentru toate care sincer doresc să obțină un împrumut cu ușurință și fără costuri. Suntem de lucru spre și dincolo de clienții noștri îndemâna și așteptările și noi au reușit în acordarea de împrumuturi de mii de organizații corporative, Indivizi, companii, solicitanților de credite, etc, la nivel mondial. Gama noastră de împrumut din 5,000.00 USD la 10,000,000.00 USD. E-mail de contact: climaxfinancialservices@live.com Doar completati acest formular puțin și trimite la e-mail de mai sus. 1) numele și prenumele 2) Sex 3) Valoarea creditului NECESARE 4) DURATA DE CREDIT 5) Cod poștal 6) ȚARA 7) DOMICILIU 8) număr de telefon mobil 9) numărul de fax 10) ocupația 11) venitul lunar 12) DATA SALARIUL 13) Scopul creditului Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră. Ceea ce privește cald, Gary Davids consultant împrumut

    1
    1

  • Puia Mihaela pe 13 Mai 2013, 21:11
    munk la domiciliu

    mihaela pe 16 mai 2013, munk la domiciliu Buna,ma numesc mihaela am 35 ani,sunt mamica si as dori sa lucrez acasa,deoarece sunt pensionara si am si o fetita de 5 ani ,as vrea sa lucrez orice lipit plicuri,insirat margele ,martisoare multumesc

    4
    0

  • maria pe 12 Mai 2013, 22:52
    job acasa

    Cautam de urgenta oameni seriosi care vor sa-si suplimenteze veniturile intr-o activitate part-time la domiciliu, intr-un proiect extrem de performant. Detalii oferim numai la email marcegrad@yahoo.com

    9
    0

  • Liliana pe 11 Mai 2013, 21:50
    oferta de colaborare part-time

    Cautam colaboratori part-time pentru dezvoltarea conceptului de "viata de calitate". Cine isi doreste o viata de calitate si un venit suplimentar sa ma contacteze la cvoffice1@yahoo.com.

    1
    0

  • iuliana pe 11 Mai 2013, 11:07
    caut job online sau acasa

    Am terminat facultatea de finante banci si contabilitate si asa dori un job part time de acasa deoarece nu am decat salariu minim si nu ma pot descurca ,lucrez orice de la contabilitate la munca fizica ,stiu excel word ,saga va rog daca ma poate ajuta cineva

    2
    0

  • George Ion pe 4 Mai 2013, 21:53
    Job la domiciliu

    Caut si eu un job, o colaborare la domiciliu, dar sincer nu as dori lucrul cu firme de cosmetica, pentru ca daca clientii imi comanda un produs ma refer aici la ladys sau avon, etc, eu trebuie sa cumpar cu banii mei acele produse si apoi sa le vand clientului. Si cand nu ai nici un ban chiar nu ai nici o sansa, pentru ca, clientul nu iti trimite tie banii inainte in nici un caz. La ladys i-am intrebat daca pot trimite o comanda direct la adresa clientului, fara sa mai cumpar eu produsele pentru el, si daca imi da comisionul facand treaba asta. Mi-a zis ca nu se poate, ca trebuie sa le iau eu si sa le dau clientului. Este rau asa, pentru ca tu poti sa nu ai nici un ban si cum sa faci o comanda atunci? Sincer caut ceva serios, si fara investitii. Nu spun ca firmele de cosmetica nu sunt serioase, ba sunt, insa treaba este ca trebuie sa platesti produsele, iar daca clientul se razgandeste cand tu deja ai cumparat produsele pt el, ce faci? Poate o perioada nu iti mai cere nimeni si ramai cu ele si cu banii dati. Asa ca astept propuneri. Inca ceva fara plicuri timbrate autoadresate cu nu stiu ce suma de bani, sau siteuri PTC. Este bine venita si o colaborare cu , cosmetice dar sa nu aiba politica ladys, daca sunt si siteuri in care sa nu platesti tu produsele cand iti comanda un client e ok. Sa platesti doar cand cumperi pt tine. Asa este ok si accept. Multumesc.

    0
    0

  • Mrs.Rosita pe 18 Apr 2013, 19:54
    împrumut offrer

    Buna Ziua toți Sunt Mrs.Rosita Dawson, un, legitimă și o companie de camatar acreditat de renume. ne împrumut bani de la persoane fizice la nivelul de 3%, care au nevoie de asistență financiară. Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vrem să utilizați acest mediu pentru a vă informa că am acordă asistență beneficiar de fiabile ca vom fi bucuroși să vă un împrumut oferit. Nici o verificare de credit, 100% garantat. (E-mail: dawsonrositaloans@live.com) solicitantul va începe rambursarea creditului trei luni de la împrumut a fost transferat la el / ea. Imposibilitatea de a plăti înapoi împrumutul de la această dată / perioadă de asteptat, acțiuni legale vor fi luate împotriva reclamantului de către avocatul nostru imediat. Solicitantul care nu este în măsură să se întâlnească cu rambursare va fi dat două săptămâni mai mult ca o perioadă de grație înainte de acțiunile legale vor fi luate. PROPRIETĂȚI: împrumutatul trebuie să furnizeze fie una dintre următoarele:-un permis de conducere, un pașaport internațional sau o carte de identitate valabilă poartă numele lui / ei. Vi se cere sa completati formularul de mai jos înainte de a putea continua cu împrumut dumneavoastră. Cererea de credit FORMULAR: Numele solicitantului: ............... Adresa: ................ Oraș: ....................... De stat: ........................ Țara: .................... Gen: ...................... Starea civila: ................ Varsta: .......................... Ocupația: ................... Rata veniturilor: ................... Spune: ........................... Numarul de birou: ................ Mobil: ....................... Suma solicitată: ............... Durata imprumut: .................. Scopul creditului ..................... După depunerea cererii de împrumut, vă puteți aștepta la un răspuns preliminar de mai puțin de 24 de ore și de finanțare în termen de 72-96 de ore de la primirea informațiilor avem nevoie de tine ma contactati pe email compania noastra: dawsonrositaloans@live.com Cu respect. Mrs.Rosita Dawson.

    1
    3

  • ioana pe 17 Apr 2013, 20:23
    job acasa

    Cautam colaboratori seriosi care vor sa lucreze part-time la un proiect absolut nou in Romania. Asiguram un mediu performant de lucru online. Cereti detalii la email ionioana665@yahoo.com

    2
    0

  • ODAIE RAMONA pe 11 Apr 2013, 11:20
    job acasa

    Buna,am 27 de ani si asi dori sa-mi rotunjesc veniturile,printr-un job la domiciliu(orice fel de job).Va multumesc!

    0
    0

  • mariana pe 10 Apr 2013, 16:22
    Lucrez la domiciliu call-center, orice

    Buna ziua, V-as ruga daca cunoaste cineva joburi pentru acasa , tehnoredactare, operator date, contabilitate primara, call-center(am experienta)orice tip de activitate.Am 43 ani, cunosc engleza, spaniola si am maxima nevoie de un venit ca nu ma angajeaza nimeni datorita "varstei". Am mai incercat on-line dar nu s-au dovedit a fi serioase:mobrog, viespar.Adresa mea:marianastoica70@yahoo.com.Va multumesc si numai bine tuturor!

    1
    1

  • edina pe 10 Apr 2013, 13:38
    lucru acasa

    Buna ziua sunt din bihor.as dori ceva de lucru pentru acasa.intocmesc contracte de munca fise de post.am diploma de inspector resurse umane.stiu limba italiana.daca ma poate ajuta cineva cu ceva lucru.multumesc

    0
    0

  • Roxana pe 6 Apr 2013, 22:57
    Job acasa

    Buna seara, As dori si eu sa lucrez acasa pentru ca am un baietel de 4 anisori si nu am cu cine sa il las. As putea sa lucrez on - line orice activitate: postare anunturi, participare la sondaje, contabilitate primara chiar si sa asamblez diverse chestii: pixuri, orice se poate face la domiciliu. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. O seara buna in continuare.

    3
    0

  • iulia pe 4 Apr 2013, 18:26
    Doresc sa lucrez acasa

    Buna,doresc sa lucrez de acasa,monitorizare online de acasa,operator date la distanta,,facturare date,orice munca onlline,introducere date ect....astept oferte serioase....am incercat multe..

    0
    0

  • Marieta pe 4 Apr 2013, 12:44
    lucru la domiciliu

    Buna ziua,sunt din Bucuresti si doresc sa un job acasa(lipi plicuri,insirat margele etc).Am 50 ani si am nevoie de un venit suplimentar.Multumesc

    4
    0

  • szabo marinela pe 26 Mar 2013, 16:28
    lucru la domiciliu

    buna ma numesc Marinela si as dori sa lucrez acasa daca puteti sa ma ajutati cu ceva lipesc plicuri orice alte activitati

    0
    0

  • Alexandra pe 26 Mar 2013, 13:48
    Munca acasa

    Buna ziua, am 23 de ani si sunt studenta.Am deja un loc de munca, dar as dori foarte mult sa mai lucrez si acasa, seara sau in weekend pentru a putea platii taxele la facultate si in special taxa de licenta pe care o voi da anul acesta. Adresa mea de emai este alexa_stancu@yahoo.com. Va multumesc anticipat. P.S. fara videochat.

    0
    0

  • claudia pe 21 Mar 2013, 08:56
    caut job pentru acasa

    buna ziua sunt o mamica cu un copil mic ,il cresc singura nu ma pot duce la munca deocamdata ca nu am cu cine sa il las si ma intereseaza foarte mult o activitate platita pentru acasa multumesc

    5
    0

  • laurK pe 14 Mar 2013, 19:48
    martisoare faine

    Vei aea nevoie de: mici cutiute de lemn, acuarele si pensule, seminte, frunze, flori, sclipici, abtibilduri, paiete, pietricele mici, fine, markere permanente, pamglici subtiri/ sfoara, ace de siguranta. Cele mai bune metode de facut martisoare le gasesti aici http://cumfacsa.ro/hobby-timp-liber/cum-sa-faci-martisoare

    0
    0

  • ana pe 9 Mar 2013, 15:15
    job de acasa

    Havel Ana pe 6 Mar 2013, munca la domiciliu Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Vizi Brigi ,str.Grigore Balan, nr.12, bloc. 33, sc.C ap.3, cod 520013 Sfantu Gheorghe jud Covasna 2) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 3) Ion Virgil, Str.Sabinelor nr.29, bl.C9, sc.C, ap.26 cod 820107, Tulcea, jud.Tulcea 4) Ion Virgil, Str.Sabinelor nr.29, bl.C9, sc.C, ap.26 cod 820107, Tulcea, jud.Tulcea 5)Nitu Camelia, Str.,Drumul Murgului, nr.40, bloc 54, ap.11, cod 031716,Bucuresti, Romania 6)Havel Ana ,Valea Crisului nr.49, cod 527165, jud.Covasna Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5×5×1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

    5
    8

  • Any pe 7 Mar 2013, 11:30
    munca la domiciliu

    Buna ziua, as dori sa lucrez acasa , fiind praspata mamica.pot face plicuri ,margele, pixuri,etc.ma pricep si la calculator. Astept oferte. Va multumesc.

    1
    6

  • georgiana pe 4 Mar 2013, 14:08
    faci bani sigur

    CUM SA FACI BANI USOR SI SIGUR !! Cum sa faci bani multi repede, usor si legal cea mai noua metoda de facut bani pentru romani! Bani rapid si sigur pe internet! Testat! Eu am facut 3000 lei in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat!!! nu risti nu cistigi. Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE" Crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 lei. In a treia saptamana stransesem 2547de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Gradinaru Iulia str. Aleea Nucului nr. 5 sc. A ap. 4 bloc 5 Suceava Jud. Suceava 2) Dancu Ioan Jr –str G Cosbuc, nr 44, Tapu, Jud Sibiu 3) Miut Sergiu Ionut-str.Elena Farago,bl 172F,et 3,ap 16,sc 1,Craiova 4) Goga Denisa Mihaela -Str Pacii, nr 10, Filiasi, jud Dolj 5) Vlad Claudiu Adrian -Str Musetelului,bl.1,ap 10,et 2 Calarasi,Jud Calarasi 6) Anghel Georgiana-str.bulevardul Unirii, nr.48, bl. 48, sc. 3, ap. 7 PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului(\'Copy\' din meniul \'Edit\'); deschizi un fisier gol cu \'notepad\'(\'File\'...\'New\') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (\'Edit\'...\ Paste\'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on- line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site- uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*1de leu = 25 de lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 de lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI VECHI cu numele meu pe pozitia intai.

    0
    8

  • ilie mirela pe 4 Mar 2013, 13:55
    munca la domiciliu

    Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba 2) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 3) Ion Virgil, Str.Sabinelor nr.29, bl.C9, sc.C, ap.26 cod 820107, Tulcea, jud.Tulcea 4) Ion Virgil, Str.Sabinelor nr.29, bl.C9, sc.C, ap.26 cod 820107, Tulcea, jud.Tulcea 5)Nitu Camelia, Str.,Drumul Murgului, nr.40, bloc 54, ap.11, cod 031716,Bucuresti, Romania 6)Garboan Calin Stefan ,Str.Gutinului , bloc 13, ap. 25, cod 435100, Baia Sprie MARAMURES, Romania Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5×5×1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

    2
    6

  • Maria pe 2 Mar 2013, 20:33
    Doresc un job pentru a lucra de acasa

    Sunt pensionara si as dori sa lucrez de acasa tehnoredactare, dactilografie, corectura.Stau foarte bine cu gramatica limbii romane.Ma descurc bine cu aproape orice scris de mana.Sunt o persoana serioasa si am lucrat in domeniu si inainte de pensionare.Doresc seriozitate.

    2
    2

  • Pual william pe 2 Mar 2013, 15:17
    Noi oferim împrumuturi variind de la 5.000 $ US $ 100 milioane de euro

    Oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rate foarte scăzute ale dobânzii anuale de avion la 3% într-un an la 50 de perioada de rambursare ani, oriunde în lume. Noi oferim împrumuturi variind de la 5.000 $ US $ 100 milioane de euro. Creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Ești pierde dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor împrumut legit? Esti musca unghiile dumneavoastră să rapid? Loc de a bate tine, contactul Paul William împrumut Casa (servicii de împrumut) acum, specialiștii care ajută împrumuturi de stop istorie rău de credit, pentru a găsi o soluție care să victoria este misiunea noastră. Cei interesați trebuie să completeze formularul de credit cerere de mai jos: Cererea de credit FORMULAR ÎMPRUMUT CERERE Numele Dvs. complet * Email-ul dvs. * Telefonul Dumneavoastră * Adresa dvs. * Dvs. Oraș * Stat / Provincie * Tara * Numărul de fax * Data nașterii * Nu aveți un cont? * Ați aplicat înainte? * Suma de împrumut Necesare * Durata * împrumutului Scopul * de împrumut Trimite-mi o copie scanată de identificare tau: * Numele creditorului: domnul Paul William. Creditor E-mail: paulwilliamsloans@gmail.com Salutari, Dl Paul William. paulwilliamsloans@gmail.com

    0
    2

  • PanteraRoz pe 2 Mar 2013, 02:08
    Parere

    Cine plateste sa "asamblezi pixuri" :)), plicuri, margele si alte prostii ?!?!? Sa fim oameni seriosi...este adevarat: toti avem nevoie, cu totii vrem mai mult dar..., D-zeu are intotdeauna cate un DAR, primesti cat oferi si din pacate de multe ori mult mai putin...sa lingem plicuri si sa asteptam. Macar o data sa fim sinceri cu noi

    0
    2

  • Dumitru Ana pe 1 Mar 2013, 18:58
    Doresc job part-time

    Doresc sa lucrez part-time sau de acasa in Bucuresti

    0
    1

  • Cristea Elena pe 28 Feb 2013, 11:42
    Loc de munca

    Am lucrat contabil 30 de ani si caut un loc de munca la domiciliu. Pot intocmi acte contabile de acasa sau o alta slujba.

    0
    1

  • daniela pe 26 Feb 2013, 14:50
    vreau sa lucrez de acasa

    nu ma prea descurc cu banii si as dori sa muncesc acasa ceva lucru manual ma descurc la pc ,desene ,insirat margele,cam orice in afara de videochat si alte joburi care sunt atentate la intimitate

    1
    1

  • Gina pe 25 Feb 2013, 14:41
    job acasa

    Buna as dori si eu sa ma ajute cineva pentru gasirea unui job pentru acasa ...insirat margele asamblari cutiute plicuri pixuri etc... am un baietel de crescut si ma descurc foarte greu cu banii adresa mea este nmg_gina@yahoo.com Multumesc

    8
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod