Util + Placut = Sex la locul de munca

"S-a intamplat sa ne 'incalzim' la birou si... am mers pana la capat, pur si simplu...". Asa si-a inceput povestirea tanara care a marturisit ca de cateva luni intretine relatii sexuale cu colegul ei, chiar la birou...
"S-a intamplat sa ne 'incalzim' la birou si... am mers pana la capat, pur si simplu...". Asa si-a inceput povestirea tanara care a marturisit ca de cateva luni intretine relatii sexuale cu colegul ei, chiar la birou. Faptul, aparent greu de crezut, este sustinut si de rezultatele unui sondaj efectuat de un site de recrutare: un roman din patru recunoaste ca a facut sex la locul de munca.

Sondajul (realizat in perioada 1-2 septembrie 2008 pe un esantion de 2.874 de persoane care au accesat site-ul de recrutare www.YourJob.ro) mai arata ca 3% dintre participanti au recunoscut ca au fost nevoiti sa faca sex la job cu persoane din afara companiei, din diferite motive.

Acesta arata si ca peste 60% dintre respondenti ar face sex la locul de munca daca s-ar ivi ocazia. Dintre cei care ar face sau care au facut sex la birou, 70% sunt din mediul urban, iar restul de 30% au domiciliul stabil in mediul rural. Pe primul loc in acest top se gaseste Bucurestiul, cu cel mai mare numar de persoane care au facut sex la birou, in procent de 65%.

Ideea unei astfel de anchete a pornit de la, declara Stefan Visan - CEO Yourjob.ro, dorinta de a cunoaste realitatea: "In ultima perioada am auzit tot mai des ca angajatii romani intretin relatii sexuale la locul de munca. Preocupati de realitatea de pe piata pe care functionam, am decis sa aflam care este adevarul in ceea ce priveste relatiile la locul de munca, chiar de la cei care o influenteaza: angajatii.".

Intamplator, acum doua zile am cunoscut-o pe Lavinia - acesta este pseudonimul sub care ea a ales sa marturiseasca picanteriile din viata ei profesionala. In felul acesta, am facut cunostinta cu realitatea la care face referire si Stefan Visan, CEO Yourjob.ro.

Lavinia lucreaza la o firma mica de aproape doi ani de zile. In urma cu cateva luni, intre ea si colegul ei de birou s-a infiripat "nici nu stiu daca e o relatie pe bune. El e cu cineva, eu sunt singura... ne leaga doar partidele de sex, din cand in cand". Ea nu vrea mai mult decat are. Ii este suficienta o "partida zdravana" o data sau de doua ori pe saptamana. Toate acestea se petrec la birou, fie dimineata devreme, inainte de venirea colegilor, fie seara tarziu, dupa plecarea lor.
 

Comentariile 51-61 din 61

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luc pe 14 Oct 2008, 11:29
    sex

    Numai persoanele fara prejudecati pot face asa ceva.Daca se simte bine si este satisfacuta, de ce nu? . Eu nu as putea face sex la serviciu .

    0
    0

  • lore_270484 pe 14 Oct 2008, 10:53
    sex la serviciu

    sanda5 are dreptate. Concluzie este: roata se intoarce mai devreme sau mai tarziu oricat ar fii ea de patrata Va salut

    0
    0

  • anka pe 14 Oct 2008, 09:37
    eu sunt in aceiasi ipostaza

    Uff si eu sunt in aceiasi ipostaza si nu as critica dk as afla ca si alty fac la fel ca noi, asta este viata ne placem foarte mult ...

    0
    0

  • Tranda pe 14 Oct 2008, 09:19
    Este frumos sa o faci cu iubitul

    Am facut-o cu iubitul meu la fiecare loc de munca pe care l-a avut, este frumos insa nu m-as gandi sa se atinga un alt barbat de mine oricat de simpatic si de prietenos ar fi la locul de munca. La fel este si iubitul meu.

    0
    0

  • diutza pe 14 Oct 2008, 09:18
    depinde

    cred ca exista o parte de adevar in articol, dar sa va spun ceva lucrez 12h/zi (mereu), dar eu nu concep o relatie cu un posibil coleg..........niciodata nu am fost de acord cu asa ceva...........si nici nu cred ca o sa fie posibil vreodata sa se intample. Depinde de principiile fiecaruia si pana la urma nu e nimeni de judecat sau ..............nu avem dreptul sa judecam pe nimeni! Iar pe Lavinia..........nu stiu daca e corect ce a facut , e doar problema ei, dar stiu ca EL nu e serios.

    0
    0

  • pitic_de-exalco pe 14 Oct 2008, 09:16
    infidelitate

    da mie mi se pare k au dreptate unii care spun k petreci prea mult la birou si se poate sa iti placa cineva................dar ,mai departe nu stiu daca se intampla ceva rau u partenerul.

    0
    0

  • pui pe 14 Oct 2008, 09:01
    se mai intampla...

    Iubitul meu lucreaza si in ture de noapte si uneori cand se nimereste sa lucreze si in weekend si nu trebuie sa plece pe teren eu ma mai duc la el la servivi sa ii tin de urat.Si DA s-a intamplat la el la munca sa...La mine ar fi greu si nici nu ne-a trecut prin cap(de fapt lui i-a trecut prin cap) Nu e acelasi lucru in timpul zilei cand toata lumea ,,crapa,, de treaba

    0
    0

  • dana pe 14 Oct 2008, 08:46
    oameni si oameni

    E cat se poate de posibil sa se intample asa cum se spune in articol. Pentru ca, la timpul indelungat petrecut impreuna, ajungi sigur sa iti placa cineva de la birou. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii catalogat precum se ofusca "joan".Atat de multi fac pe sfintii, dar si ei sunt oameni, cu sau fara vointa, cu dorinte si ganduri ascunse.Sa dea cu piatra cel fara de pacat!

    0
    0

  • diva pe 14 Oct 2008, 06:41
    !!!!!!!

    Articolul e cam adevarat, din pacate, chiar si daca nu ne place sa recunoastem la servici petrecem mult timp, asa ca se intimpla sa-ti iesi din normal. Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti lasi partnerul/ra, poate fi ceva pe moment, poate nici nu se repeta. E procentul ca mi se pare cam afara din comun, deci MARE, lumea lucreaza la servici, sondajul e cam peste masura. In cea-ce priveste persoanele care au fost obligati sa faca sex la job, atunci discutia se scimba, eu as tinde sa cred ca sint mai multi cei-ce accepta sa faca sex la job pt. a primi ceva in scimb.

    0
    0

  • eu pe 13 Oct 2008, 19:47
    Aberatii

    Lucrez in occident, scoateti niste aberatii de nici voi nu le credeti, dupa procentul de 70% pe care il dati voi, ar trebui sa vad la birou numai ,,cuplaraiuri " si pe mese pe cei ce fac sex in loc de hirtii si dosare.

    0
    0

  • sanda5 pe 13 Oct 2008, 19:21
    sex la munca

    Pacat ca Lavinia nu se gandeste si la viitoarea sotie a colegului sau...... poate intr o zi o sa se trezeasca ea(lavinia) in situatia ei si banuiesc ca va avea cu totul o alta parere....ce sa faci unii n au pic de minte.......Nu criticam daca erati amandoi singuri, dar asa....nu aveti nici o scuza nici unul dintre voi...

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod