Andreea Dumitrache, un drum (im)previzibil spre PR

Dintre sarcinile zilnice ale Andreei, una dintre cele mai solicitante este organizarea campaniilor interne de comunicare. Ca urmare a faptului ca divizia Global Solutions ofera servicii pentru toata organizatia, anumite campanii interne de comunicare sunt realizate, cu ajutorul echipei de comunicare corporate, la nivelul intregii companii. "Numai gandul ca materialele de comunicare ale campaniei ajung in mainile a peste 20.000 de oameni imi da o satisfactie imensa, care imi ia cu mana toata oboseala acumulata pe parcursul proiectului.
Si ma face sa o iau din nou de la capat, in alt proiect, numai pentru a avea acelasi sentiment 'over and over again'...
".

Un "secret" al succesului? E prea mult spus. Ingrediente miraculoase nu exista, pentru ca, in acest caz, in lume ar fi existat miliarde de oameni de succes. Dar exista metode prin care un angajat isi poate demonstra valoarea, iar munca ii va fi recompensata pe masura, mai devreme sau mai tarziu. "Este foarte important ca, intr-un mediu activ, sa te 'mulezi' pe nevoile si cerintele companiei si ale job-ului, sa le anticipezi si sa fii mereu cu un pas inainte.", apreciaza Andreea Dumitrache, adaugand ca este foarte important sa nu uitam nici o clipa ce ne dorim si unde urmarim sa ajungem.

Date fiind numeroasele solicitari, ii ramane din ce in ce mai putin timp liber.
Insa, cand reuseste acest lucru, ii place sa citeasca, sa mearga la piscina si sa iasa in oras cu prietenii. Hobby-uri simple, dar care o ajuta sa se destinda si ii redau echilibrul.

Dintr-un fel de superstitie, nu vrea sa vorbeasca despre planurile de viitor. "Am lucrurile foarte clare in minte, dar prefer ca, deocamdata, sa nu le fac publice. Imi vad de treaba si, cu toate ca volumul de munca este destul de mare, incerc sa fiu cat mai activa si sa vin cu noi propuneri pentru a imbunatati fluxul de comunicare in divizie.
Cand va veni vremea pentru o noua etapa in cariera mea, voi fi, cu siguranta, pregatita.
", incheie Andreea. Si, judecand dupa modul in care a evoluat pana acum din punct de vedere profesional, are toate sansele sa isi indeplineasca obiectivele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod