Scoate-ti laptop-ul din anonimat!

Avertisment: acest articol se adreseaza persoanelor carora nu le plac uniformele si vor sa fie diferite de "multime". Cea mai simpla metoda de a-ti personaliza - la exterior, desigur - laptop-ul...

Avertisment: acest articol se adreseaza persoanelor carora nu le plac uniformele si vor sa fie diferite de "multime". Cea mai simpla metoda de a-ti personaliza - la exterior, desigur - laptop-ul sau notebook-ul este lipirea unui autocolant cu un model original.

Exista cateva site-uri specializate, care, pentru aproximativ 20 de euro, iti livreaza un autocolant de calitate, cu designul ales de tine dintr-o gama destul de variata sau chiar cu o imagine trimisa de tine. Sa le luam pe rand...

Pimp my laptop
(www.pimpmylaptop.com) se adreseaza exclusiv proprietarilor de Mac-uri - MacBook, PowerBook sau iBook - si ofera peste 100 de modele de autocolante, de la desene abstracte pana la poze cu animale.

Preturile variaza intre 19 si 22 de euro (plus 5 euro taxele postale).

Laptop Skins (www.laptopskins.net) are aproximativ 200 de modele de autocolante, atat pentru PC-uri, cat si pentru Mac-uri. Realizate din vinil, autocolantele de la Laptop Skins sunt organizate in 21 de categorii; este aproape imposibil sa nu gasesti un model care sa-ti placa! Indiferent de dimensiunile laptop-ului, pretul unui autocolant este de 19,95 euro, iar livrarea se face gratuit.

 



Aspoke (www.aspoke.com) ofera 75 de modele de autocolante, plus posibilitatea de a-ti crea propriul design, folosind logo-ul, textul sau imaginea dorite.

Si aici, pretul este fix, 19,95 euro, iar taxele postale sunt incluse.

Producatorii de laptop-uri par sa fie lipsiti de imaginatie. Majoritatea laptopurilor au culoarea neagra, unele fiind disponibile in culori cum ar fi rosu, verde, albastru etc.

Insa unii utilizatori de laptop-uri si notebook-uri vor mai mult; laptop-ul trebuie sa il reprezinte pe cel care-l foloseste, astfel incat un autocolant cu un model original, chiar iesit din comun, este solutia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod