XS™ Power Drink: Europa este pe cale să cunoască o uimitoare sursă de energie

Amway aduce, în exclusivitate pentru europenii cu un stil de viaţă activ, o excelentă sursă de energie în noul XS Power Drink, cu aromele Tropical Blast şi Electric Lemon Blast. Înregistrând deja un mare succes în mai multe ţări de pe glob, băutura XS Power Drink este acum disponibilă şi în România. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B din XS Power Drink şi amestecul de ingrediente puternice vă ajută să fiţi mereu în formă fără ca zahărul şi caloriile să vă încetinească metabolismu
Fie că străbateţi cărările pe o bicicletă de munte, vă croiţi cu greu drum prin „jungla urbană” pe roţi de 20 inch sau căutaţi aerul proaspăt de munte, băutura XS Power Drink vă oferă un nivel excelent de energie. Combinaţia de ingrediente active din XS Power Drink nu se bazează pe zahăr pentru a vă conferi sursa de energie de care aveţi nevoie să vă bucuraţi de viaţă la maxim în fiecare zi. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B contribuie la reducerea oboselii şi a extenuării. În plus, faptul că nu conţine zahăr înseamnă un conţinut scăzut de calorii, iar riscul unei căderi rapide după un efort scurt şi intens este minim. 

Nu sunt mulţi cei care se pot relaxa în fiecare zi la plajă în căutarea valului perfect.
Cu toate acestea, cu o explozie de energie şi gust revigorant, băutura XS Power Drink vă aduce acel sentiment de revitalizare pe plajă şi vă ajută să navigaţi, fără stres, pe tot parcursul zilei. 

“Nu trebuie să fiţi un atlet fanatic pentru a vă bucura de beneficiile băuturii XS Power Drink. Şi eu sunt un surfer pasionat, dar nu pot să petrec întotdeauna atât de mult timp pe plajă pe cât mi-aş dori. De aceea, am vrut să descopăr o modalitate de a mă bucura de acel sentiment revigorant şi în zilele extrem de ocupate. Cu XS Energy am acea sursă de energie de care am nevoie şi mă bucur foarte mult că o pot împărţi şi cu cei din Europa!”,  îşi explică misiunea David Vanderveen, Co-Fondator XS.
 
 

Băutura XS Power Drink este distribuită în exclusivitate de compania Amway.
Pentru mai multe informaţii accesaţi www.amway.ro. Pentru cele mai recente noutăţi privind XS Power Drink, va rugăm să vizitaţi pagina de facebook: www.facebook.com/XSEurope.

În 2001, David Vanderveen şi Scott Coon au dezvoltat XS Power Drink ca sursă de energie în Laguna Beach, California. Iniţial, băutura a putut fi savurată în arome de Citrus Blast şi Cranberry Grape Blast, în timp ce, astăzi, există peste 20 de arome diferite disponibile în SUA. Din 2012, băutura XS Power Drink este distribuită în toată Europa în aromele Tropical Blast şi Electric Lemon Blast. XS Power Drink este o marcă Amway. Cu venituri raportate de 1 miliard de dolari şi peste 500 de milioane de doze vândute în ultima decadă, băutura XS Power Drink a avut o contribuţie majoră la povestea de succes Amway. 

Compania Amway este lider mondial în domeniul industriei vânzărilor directe, pe baza vânzărilor globale în 2012 de 11,3 miliarde de dolari, conform Direct Selling News Global 100, şi datorită eforturilor a peste trei milioane de distribuitori Amway şi peste 21.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi teritorii din întreaga lume.
Fondată în 1959 de antreprenorii Rich DeVos şi Jay Van Andel, în Ada, Michigan, Statele Unite, Amway oferă produse de consum şi oportunităţi de business, susţinute de un lanţ de aprovizionare în agribusiness, producţie şi logistică la nivel global. Peste 900 de cercetători, ingineri şi tehnicieni lucrează în 75 de laboratoare R&D şi asigură calitătea pentru a susţine dezvoltarea de produse şi a crea o cultură de excelenţă ştiinţifică. Cele mai bine vândute mărci Amway sunt vitaminele, mineralele şi suplimentele alimentare NUTRILITE™, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY™ şi sistemele de tratare a apei eSpring™
 
Pentru noutăţi privind compania, accesaţi www.amway.ro şi globalnews.amway.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod