Extractul purificat din frunzele de Stevia: îndulcitor din sursă naturală, fără calorii, pentru băuturile răcoritoare

Îndulcitorii joacă un rol important în selecţia alimentelor şi băuturilor consumate. Cele mai noi opţiuni de îndulcitori disponibili pe piaţă provin din sursă naturală, aşa cum este extractul purificat din frunze de Stevia – o sursă intensă, naturală de gust dulce şi fără calorii.
Ca urmare a deciziei Comisiei Europene de a autoriza folosirea glicozidelor derivate din steviol (substanţele dulci din frunza de Stevia) ca îndulcitor pentru alimente şi băuturi răcoritoare, Coca-Cola România are posibilitatea de a oferi consumatorilor mai multe variante de băuturi răcoritoare cu conţinut caloric redus.

Extractul purificat din frunze de Stevia vine în completarea angajamentului Coca-Cola România de a oferi consumatorilor o gamă diversificată de produse, într-o gamă completă de ambalaje, adaptate preferinţelor şi stilului de viaţă al acestora.
Astăzi, portofoliul de produse al companiei cuprinde o varietate de băuturi calorice și non-calorice, în care sunt folosite diverse variante de îndulcitori cu un conţinut redus sau fără calorii.

Compania Coca-Cola va continua să se concentreze asupra inovaţiilor în domeniul îndulcitorilor pentru a contribui la diversificarea produselor oferite consumatorilor şi pentru a răspunde astfel nevoilor acestora de nutriţie şi hidratare. Coca-Cola România încurajează consumatorii să opteze pentru un stil de viaţă echilibrat, care să includă o dietă adecvată, precum şi exerciţii fizice regulate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod