Universul ECCO din cadrul House of Denmark vizitat de Ambasadorul Regatului Danemarcei la Bucuresti

Pe 9 mai, bucurestenii au fost invitati sa celebreze Ziua Europei in 28 de statii de metrou desemnate sa reprezinte, pentru o zi, cele 28 de state membre UE. Astfel, in cea mai tranzitata zona a Capitalei - metroul bucurestean, la statia Piata Unirii 1 - a fost amenajat House of Denmark, un univers unic in stil scandinav, un concept verde si sustenabil, precum Copenhaga, Capitala Verde a Europei in 2014.
Cu aportul Ambasadei Regale a Danemarcei la Bucuresti si a 14 companii daneze, printre care si ECCO, statia de metrou Unirii 1 s-a transformat intr-o adevarata casa sustenabila, amenajata cu mobilier danez, plante si flori de poveste. Peste 10.000 de bucuresteni au patruns in universul House of Denmark si au avut oportunitatea sa petreaca o zi in stil danez.

Excelenta Sa Dl Michael Sternberg, Ambasadorul Regatului Danemarcei la Bucuresti, a vizitat in cursul diminetii de 9 mai statia de metrou "Danemarca", amenajata pentru a-i face pe bucuresteni sa experimenteze stilul de viata danez.
Cu aceasta ocazie, Dl Ambasador a vizitat si universul ECCO creat in spatiul House of Denmark. Reprezentantii ECCO au fost onorati de intalnirea cu Excelenta Sa, careia i-au prezentat cele mai noi modele de incaltaminte ale colectiei ECCO primavara-vara 2014.

Pe toata durata zilei de 9 mai, cunoscutul brand de incaltaminte danez ECCO a invitat calatoarele din metrou sa intre pentru o zi in atmosfera de basm a Cenusaresei, sa probeze pantofii ECCO din noua colectie primavara-vara 2014 si sa participe la o tombola speciala pentru a castiga perechea de pantofi potrivita.
Printul din poveste le-a ajutat pe doamne si domnisoare sa-si gaseasca pantofii ECCO perfecti.

ECCO a reusit astfel sa aduca o parte din spiritul danez in inima Capitalei Romaniei, iar evenimentul organizat de Ziua Europei a demonstrat ca lucrurile simple si atent aranjate pot face minuni, mai ceva ca-n basmele lui Hans Christian Andersen.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod