Un stil de viaţă sănătos cu PUKKA FOOD

Pukka Food, primul magazin specializat bio din România, aniversează șase ani de la deschidere. Magazinul comercializează peste 1100 de produse bio proaspete și ambalate, de la carne, legume, fructe, lactate și ouă, până la cereale, ingrediente pentru gătit și mirodenii. Oferta magazinului include produse fără gluten, fără zahăr, alimente speciale pentru copii, superfoods, produse vegetariene și raw vegan, produse de igienă, cosmetice și detergenți prietenoși cu mediul înconjurător.
Cumpărând produsele bio menajezi mediul, oferi hrană sănătoasă celor dragi şi contribui la scăderea preţului produselor bio. Exemple: zece ouă bio costă circa 11 lei, în timp ce zece ouă normale le cumperi cu 5-6 lei. Un litru de lapte eco este in jur de 10 lei, faţă de unul normal care variază de la 3 la 5 lei.

Pe lângă faptul că nu conțin pesticide, îngrășăminte chimice, aditivi sintetici, organisme modificate genetic, antibiotice sau hormoni de creștere, produsele bio (ecologice, organice) au un gust mai bun și un conținut mult mai mare de nutrienți: vitamine, minerale, antioxidanți etc.

”Am crescut mult în cei șase ani, am evoluat odată cu piața și cu consumatorii de produse bio; ne-am ajustat și diversificat constant oferta de produse.
Iar în tot acest timp, crezul nostru a rămas același: importanța hranei autentice, care înseamnă, dincolo de gust și savoare, grija pentru sănătatea noastră și a lumii în care trăim”
, afirmă Mihaela Marin, owner Pukka Food.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod