Twinings Green Tea

In zilele fruguroase cele mai placute momente sunt cele petrecute cu prietenii cu un ceai cald si parfumat. Si daca ceaiul te ajuta sa ai o viata mai lunga si mai sanatoasa, este cu atat mai recomandat.
Bea ceai verde!

British Journal of Nutrition a relevat faptul ca band mai mult de trei cesti de ceai verde pe zi te ajuta sa te protejezi împotriva deteriorarii celulare pe masura ce imbatranim. Testele ADN au aratat echivalentul a cinci ani în plus în via?a bautorilor de ceai verde.

Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunze nefermentate de Camelia sinensis. Pe langa gustul foarte bun, ceaiul verde are o serie de proprietati, este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor.

Twinings ceai verde cu menta 25*2g este un ceai revigorant, bogat in antiodidanti, ideal pentru a fi savurat in orice moment al zilei.

Menta este apreciata datorita beneficiilor sale pentru sanatate si pentru aroma deosebita.
Este considerat cel mai vechi medicament din lume, fiind folosita pentru diferite afectiuni, incepand de la linistirea unei dureri de cap pana la atenuarea durerii musculare.

Ceaiul Twinings este o alegere perfecta pentru clipele de relaxare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod