Ce rol joacă banii într-o relaţie? 5 răspunsuri scurte

Într-un fel ciudat,  încă din adolescenţă ni se inoculează ideea că banii şi dragostea n-au nicio legătură. Abia mai târziu, uneori prea târziu, descoperim legăturile intime dintre bani

Într-un fel ciudat,  încă din adolescenţă ni se inoculează ideea că banii şi dragostea n-au nicio legătură. Abia mai târziu, uneori prea târziu, descoperim legăturile intime dintre bani şi iubire. Din acest motiv, femeile se îndrăgostesc mai uşor de un bărbat căruia nu-i bate vântul prin buzunare.

Mai jos descoperiţi 5 legături dintre bani şi dragoste într-o relaţie:

1. La începutul ei, banii nu joacă niciun rol. Sunt sau nu sunt. Partenerii nu prea au timp să discute despre bani.

Sunt prea ocupaţi cu dragostea. Asta nu exclude o relaţie din interes. Chiar şi-n dragoste sunt interese.

2. Ciudat sau nu, banii încep să fie importanţi  cam în aceeaşi perioadă în care pasiunea începe să pălească. Deci, după cum spun specialiştii, după trei ani. Doamne fereşte ca bărbatul să fie şomer sau să nu câştige suficient în acel moment. Totul se poate duce de râpă.

3.  Într-o relaţie, importanţa banilor e invers proporţională cu numărul lor. Deci, cu cât sunt mai puţini cu atât apar mai des în discuţie şi tensionează atmosfera din cuplu.

4.

O relaţie are mult mai multe şanse de succes dacă, într-un fel sau altul, fiecare e cu banii lui. Chiar dacă sunt puşi în comun, fiecare ştie cu cât contribuie şi e bine să contribuie cât mai des.

5. Relaţiile în care doar unul sigur câştigă sunt condamnate la destrămare, indiferent dacă o face doar bărbatul sau doar femeia. Fiecare partener e bine să înveţe cât mai multe despre bani şi, în special, cum să-i facă şi cum să-i păstreze. În ciuda a ceea ce se spune, de cele mai multe ori banii sunt combustibilul iubirii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod