BAC 2014. Cum să obții o notă bună la matematică dacă ești mai puțin pregătit

Când situaţia e disperată e foarte important să înveţi regulile


Rezolvă întâi subiectele pe care le știi

Nu pierde timpul de la începutul examenului pentru a te chinui să înțelegi și să îți amintești cum se rezolvă problemele și exercițiile care ți se par mai dificile. Răspunde întâi cerințelor pe care le cunoști și lasă-le pe cele grele ultimele, pentru a evita pierderea unui timp atât de prețios în acele momente.

BAC 2014. Programul celui mai important examen din viaţa ta

Nu te grăbi!

Probele scrise ale examenului de bacalaureat durează 3 ore.

În acest timp, ai posibilitatea de a rezolva cu atenție problemele și exercițiile și de aceea nu ar trebui să te grăbești deloc. Efectuează cu grijă calculele și acordă-le atenție și celor mai insignifiante detalii și celor mai simple calcule de adunare, scădere, înmulțire sau împărțire, pentru că ar fi păcat să greșești tocmai la acestea.

Probele de examen sunt divizate în 3 părți. Dacă acorzi câte o oră întreagă rezolvării fiecărui subiect, poți evita cu succes greșelile cauzate de grabă.
Nu ai nici un motiv să părăsești sala de examen înainte să se scurgă timpul impus de către profesorii coordonatori, așa că ține cont de sfaturile părinților și nu uita că graba poate strica treaba.

9 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod