Românii și Pelé împart aceeași pasiune pentru sandvișuri

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante din lume, îl aduce pe legendarul Pelé mai aproape de fani și introduce rețeta sandvișului preferat al fotbalistului în toate restaurantele din țară. SUB-ul cu Ton este unul dintre cele mai dorite sandvișuri din restaurantele SUBWAY® din România, fiind comandat zilnic de un număr mare de clienți.
Starul internațional al fotbalului își pune semnătura pe sandvișul cu Ton, special creat după rețeta lui preferată: ton, pâine italienească, salată verde, sare și piper, însă artiștii sandvișurilor SUBWAY® sunt pregătiți să personalizeze orice SUB cu o varietate largă de ingrediente proaspete și sosuri pe gustul tuturor. Pelé a intrat în familia SUBWAY® în 2013, alăturându-se unor atleți de talie mondială precum: Michael Phelps, Apolo Ohno, Nastia Liukin, Ryan Howard și Justin Tuck care colaborează cu restaurantele SUBWAY®, unde iau masa frecvent.
De atunci, beneficiind de ajutorul SUBWAY®, Pelé le-a povestit copiilor și adolescenților despre cele mai importante ingrediente descoperite de-a lungul vieții, care l-au ținut în formă o carieră întreagă: o alimentație corectă și exerciții fizice.

Rezultatele inițiativei lui Pelé sunt vizibile și în România, unde jucătorul de fotbal a fost sursă de inspirație pentru toți cei care aleg un stil de viață sănătos. Sandvișul cu Ton este unul dintre cele mai vândute sandvișuri din toate restaurantele SUBWAY®.
Clienții români aleg sandvișul cu Ton pentru nutrienții importanți pe care îi conține, precum: Omega-3, acizi grași EPA și DHA, seleniu, vitamina B, acid folic și aminoacizi. În combinație cu legume proaspete, din rețeta lui Pelé, clienții savurează o gustare delicioasă care le va oferi energie pentru întreaga zi.

Savurând sandvișul care poartă semnătura lui Pelé, clineții români sunt cu un pas mai aproape de idolul lor și de stilul de viață sănătos pe care îl promovează. Mai mult, SUBWAY® readuce în atenția fanilor reușitele lui Pelé care au facut istorie.
Edson Arantes do Nascimento, cunoscut sub numele de Pelé, este un erou național în Brazilia și o legendă a fotbalului mondial. Este considerat cel mai prolific marcator din lume având un portofoliu de 1,283 de goluri și 1,100 de șanse de gol. Pelé știe că performanța pe terenul de joc este direct influențată de antrenamente intense și o dietă echilibrată. Din acest motiv, cel mai bun fotbalist din lume a ales SUBWAY® pentru a transmite mesajul importanței unei nustriții adecvate în întreaga lume.

Vara aceasta, SUBWAY® încurajează toți fanii români să savureze sandvișul preferat a lui Pelé și să se bucure împreună de pasiunea pentru fotbal.

Rămâneți conectați pentru a descoperi universul SUBWAY pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/subwayro sau vizitați site-ul: http://www.subwayro.com/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod