Probleme financiare pentru Harry și Meghan, după ce au pierdut contractul cu Spotify

O gaură de milioane de lire a apărut în bugetul cuplului format din Prințul Harry și Meghan Markle, după pierderea contractului cu Spotify.
Banii lipsă pun în pericol stilul de viață confortabil, cu care cei doi s-au obișnuit în California, cu atât mai mult cu cât nu mai beneficiază de susținerea Regelui Charles.

 
Faima lor, în declin, după ce au pierdut contractul cu Spotify



După ce gigantul de streaming Spotify a decis încetarea contractului cu Harry și Meghan, faima lor pare să intre, la nivel global, într-un declin. Notorietatea celor doi s-ar putea să nu mai fie o garanție pentru venituri considerabile și, implicit, o viață lipsită de griji, potrivit Daily Mail.

Mai mult, specialiștii în marketing susțin că Harry și Meghan ar putea să dea de noi necazuri, pentru că atunci când un susținător dispare i se mai alătură și alții.

Un specialist în PR și marketing, Mark Borkowski, este de părere că după ce Spotify a renunțat la contractul de 18 milioane de lire sterline, pentru seria de podcast-uri „Archetypes with Meghan”, nu sună bine viitorul financiar al faimosului cuplu.
 


Meghan a vorbit despre incendiul de la grădinița fiului ei
 

 
În podcastul lansat în 2022, Meghan a discutat cu numeroase celebrități, printre care s-au numărat și campioana de tenis Serena Williams și starul pop Mariah Carey, despre stereotipurile existente în privința femeilor.
 
Din interviul avut cu Selena, memorabilă a rămas afirmația lui Meghan că fiul ei Archie a fost pus în pericol, în urma iznicnirii unui incendiu la grădinița unde acesta se afla.
Meghan a mai precizat că, în acele momente, ea și Harry erau în Africa de Sud.
 


Spotify a oprit contractual după 12 episoade

 

Serviciul de streaming Spotify a decis să întrerupă contractul cu Harry și Meghan, după numai 12 episoade.
 
Mai mult, la începutul lunii iunie, Spotify a anunțat și că intenționează să concedieze 200 de persoane, inclusiv lucrători de la studiourile sale de podcast Gimlet Media și Parcast.
 
În acest moment, în urma deciziei Spotify, și alte contracte semnate de Harry și Meghan par nesigure, printre acestea numărându-se și cel cu Netflix.
 


Finanțele cuplului, sub semnul întrebării

 

Pentru casa lor de de 14.500 mp, cu nouă dormitoare, ce include un home cinema, spa, sală de sport și lift, Harry și Meghan au făcut un credit ipotecar de 7,5 milioane de lire sterline. 
De asemenea, serviciile de Securitate costă, anual, între două și cinci milioane de lire, iar pentru Harry acestea constituie o prioritate.
 
Pentru proprietatea pe care locuiesc cei doi există o echipă de pază și un sistem de supraveghere video.
De asemenea, Harry, Meghan și cei doi copii ai lor au gărzi de corp oriunde se deplasează. 
 
În plus, când cuplul face călătorii în străinătate, cheltuielile cresc, pentru că trebuie plătite și transportul și cazarea personalului de Securitate. 
Potrivit revistei Forbes, niște consultanți în Securitate estimau că toate aceste servicii ar costa circa 2,4 milioane de lire sterline pe an.
 
Nici taxele nu sunt mici în SUA, în special în statul California, unde locuiesc Harry și Meghan, doar pentru locuința lor aceștia plătind 116.746 de lire sterline/an.

19 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod