Miss si Mister Kangoo Jumps, desemnati in Romania! Duminica se aleg cei mai frumosi sportivi!

Cei mai frumosi sportivi care vor participa in acest weekend la Kangoo Jumps International Festival vor fi desemnati si premiati in cadrul concursului Miss si Mister Kangoo Jumps.
Organizatorul evenimentului, Kinga Sebestyen, alaturi de alti membri ai juriului, va alege doi dintre participantii care nu doar ca sunt atragatori din punct de vedere fizic, dar sunt si printre cei mai activi in cadrul cursurilor desfasurate pe parcursul festivalului.

„Sambata dimineata dam startul evenimentului la World Trade Center Bucuresti. Vom avea alaturi zeci de specialisti din peste 20 de tari. Sunt, practic, cei mai buni in domeniu, iar tocmai de la cei mai buni veti avea ocazia sa invatati pe parcursul celor 32 de clase tinute sambata si duminica. La finalul festivalului, ii vom alege pe cei mai frumosi si mai activi participanti la eveniment. Vom avea, pentru prima data, Miss si Mister Kangoo Jumps. Oameni chipesi, activi si care sunt un exemplu pentru ceilalti ca si stil de viata sanatos”, declara Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps International Festival, desfasurat in premiera in Romania, dupa multe editii organizate in Spania, va debuta sambata dimineata cu ora speciala a Kingai Sebestyen cand se va lansa, tot in premiera, Imnul Kangoo Jumps, interpretat de antrenoarea si cantarata suedeza Isabelle Badea.

Fiecare vizitator va primi la intrare o punga cu cadouri, iar la finalul evenimentului se vor acorda premii se vor acorda premii importante, precum ghete Kangoo Jumps, haine sport, accesorii, vitamine, bauturi energizante, abonamente la sali de fitness si chiar bilete la spectacolele din acest an.

Biletele pentru cei care sunt interesati sa se inscrie pe grupe la presenteri, instructori si traineri au pretul redus, de la 300 la 199 lei. Biletele se pot achitiona pe site-ul www.kjfestival.com sau direct la eveniment.

In cadrul evenimentului de la sfarsitul acestei saptamani, gimnastii Marian Dragulescu si Corina Ungureanu, fostul fotbalist de la Steaua Iulian Miu,  Ana Maria Branza, videcampioana olimpica si campioana europeana si mondiala la scrima, si cantareata de muzica populara Angela Rusu vor sari cu ghetele Kangoo Jumps alaturi de peste 1500 de invitati.

Vizitatorii vor avea ocazia sa ia parte la sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod