Creativitatea vine din interior - Campanie umanitara pentru nevazatori

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta, brandul de produse profesionale de hairstyling Label.m Romania va derula in cadrul evenimentului Cosmobeauty campania umanitara “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevazatori.
Pornind de la ideea ca desi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu tine cont de alte criterii, campania isi propune sa fie un suport pentru persoanele nevazatoare. In plus, label.m incearca sa fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuand faptul ca si persoanele care se lupta cu aceasta dizabilitate isi pot exprima creativitatea si pot face performanta chiar si intr-un domeniu bazat pe imagine.

In cadrul evenimentului vor participa mai multi hairstilisti care accepta provocarea de a coafa legati la ochi pentru a arata ca talentul, creativitatea nu sunt conditionate de simtul vazului.
Toti participantii acestei campanii sunt invitati sa ajute cu o suma minima, iar fondurile obtinute vor fi donate Asociatiei Nevazatorilor din Romania.

De asemenea, cei care vor sa ofere support financiar Asociatiei, pot dona direct in contul: RO61RNCB0073049977790002, deschis la BCR, sucursala sector 2.

Mai mult decat atat, Label.m Romania nu se opreste aici si se angajeaza sa doneze 10 % din vanzarile de produse realizate pe 14 martie in cadrul expozitiei.

Campania va avea loc la Expozitia Cosmobeauty, pe 15 martie, ora 12.30 la Sala Polivalenta.
Cei interesati sa faca parte din acest proiect umanitar sunt rugati sa ne contacteze la nr. 0726 244 453.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod