Aragazele Electrolux – practice si usor de folosit, elemente cheie pentru gatit

Noile tendinte in materie de echipamente de gatit sunt plitele cu inductie si cuptoarele multifunctionale. Totusi, acest fapt nu a impiedicat dezvoltarea unor functii si tehnologii ultramoderne chiar si la clasicele aragaze, care se numara inca printre aparaturile de un real folos din bucatarie.

In functie de preferinte si de nevoi, Electrolux iti pune la dispozitie o gama variata de aragaze electrice sau pe gaz.

Alege-ti aragazul in functie de nevoi

Iti place sa iti inviti frecvent prietenii la cina sau ai o familie numeroasa? Atunci, ai nevoie de un aragaz cu o capacitate interioara mare pentru a pregati in scurt timp suficiente portii de mancare. Alege un aragaz Electrolux cu un volum al cuptorului intre 59-61l care sa iti permita sa folosesti fara probleme tavi incapatoare si vase de diferite dimensiuni si forme.

Curatarea aragazului este o provocare pentru tine? Atunci, ar fi bine sa optezi pentru un aragaz Electrolux care dispune de curatare catalitica.

Avand peretii laterali ai cuptorului fabricati dintr-un email special care absoarbe reziduurile, acest model de aragaz este mult mai usor de sters decat unul obisnuit. Astfel, vei putea sa scapi cu usurinta de resturile de mancare arsa de pe suprafata echipamentului de gatit, economisind timp si bucurandu-te de mai multe momente de relaxare.

Vrei sa ai control deplin asupra procesului de gatit? Fiind practice si usor de folosit, o mare parte dintre modelele de aragaze Electrolux dispun de un cronometru pentru setarea duratei optime de pregatire a mancarii.
Astfel, odata ce ai bagat friptura in cuptor si ai pus la incalzit supa, poti sa te preocupi si de altceva, fara grija ca ai putea arde mancarea. In plus, daca optezi pentru un aragaz Electrolux dotat cu ventilator in interiorul cuptorului, vei obtine garantat mancaruri gatite uniform.



Pui mare pret pe siguranta ta si a familiei tale? Aragazele pe gaz de la Electrolux dispun de functia de siguranta de tip termocupla pentru plite si cuptoare care previne accidentele ce pot fi cauzate de intreruperile de furnizare ale gazului metan. Astfel, in momentul in care flacara se stinge accidental, dispozitivul de siguranta blocheaza automat sistemul de alimentare cu gaz, pentru ca, dupa remedierea avariei, gazul sa nu se raspandeasca in incapere.



Iar daca optezi pentru un aragaz electric, cu plita vitroceramica, vei afla imediat cand poti sterge plita in siguranta, deoarece indicatorul de caldura reziduala te va anunta exact cand zona de gatit s-a racit.  

Aragazele pe gaz de la Electrolux pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi cuprinse intre 1.249 lei si 1.719 lei.

Aragazele Electrolux care dispun de autocuratare catalitica pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi cuprinse intre 1.699 lei si 2.699 lei.

Aragazele Electrolux cu plita vitroceramica pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi cuprinse intre 1.835 si 2.715 lei.

Aragazele cu un volum mare al cuptorului pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi cuprinse intre 1.675 si 2.715 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod