Tehnici de fermecare a barbatilor

Esti la prima intalnire si tocmai ti-ai comandat un pahar de Perrier. "E atat de misto", iti spui in sinea ta. "Tipul asta ar putea sa-mi placa rau de tot!" In loc...

Esti la prima intalnire si tocmai ti-ai comandat un pahar de Perrier. "E atat de misto", iti spui in sinea ta. "Tipul asta ar putea sa-mi placa rau de tot!" In loc sa te lasi purtata de un flirt nefocalizat, acum este momentul propice sa actionezi folosind urmatoarele tehnici de magnetizare a barbatilor...

1. Urmeaza-ti liderul.
In timp ce consumi aperitivul, e foarte usor sa te sincronizezi cu cel pe care ai pus ochii, sa te prefaci ca cel cu care ai iesit este liderul stolului tau si apoi sa incepi sa-i simti pozitia fizica, miscarile trupului si tempo-ul vocal.

Exemple: Stati unul in fata celuilalt la un pahar de bautura. Cand se apleaca, imita-i miscarea cateva secunde mai tarziu. Cand se reazama inapoi de spatarul scaunului, lasa-te si tu usor pe spate. Va incepe sa se simta foarte deschis si foarte relaxat in preajma ta.

Propriul sau dispozitiv intern SGPF (Sistemul Global de Pozitionare a Femeilor) nu te va obstructiona; esti minunata, ii va dicta acesta, nu-i violezi deloc arealul de zbor! Persoanele care sunt foarte indragostite fac acest lucru automat fara sa se gandeasca la asta in mod constient.

2. Imita-i tempoul vocal.
Odata ce ti-ai sincronizat miscarile cu ale lui, urmareste-i ticurile verbale. Daca ciripeste plin de incantare, imita-i ritmul. Daca vocalizeaza intr-un ritm mai melodios, raspunde-i chemarii cantandu-i inapoi aceeasi melodie seducatoare.

3. Respira la unison cu el.
Vei putea sa-i distingi respiratia privindu-i umerii cum se ridica si coboara. Apoi respira odata cu el, ca si um ati fi o singura persoana, pentru a-l fermeca de tot. Orice barbat va raspunde ca hipnotizat cand efectuezi acest simplu si totusi puternic exercitiu de tantra yoga. Odata intrata in joc, urmeaza-ti liderul pentru o scurta vreme, timp in care iti vei fi pregatit constiincioasa terenul pentru a te scufunda in adancurile sufletului lui...

4. Pregateste arma, ocheste, foc!
Deja de-acum ii oglindesti pozitia corpului, ii imiti cantecul de lebada si respiratia, dar pentru a vibra la unison cu inima lui, mai trebuie sa faci un pas important. In timp ce il privesti adanc in ochi, inspira usor. Inceara sa-ti mentii privirea cu cateva secunde mai mult decat ai face-o in mod normal.

Puncte Bonus!
Iti poti rupe privirea din ochii lui pentru a te uita in alta parte si pentru a te aduna cu firea daca simti ca e prea mult. Te poti chiar trezi zambind. Nu te impacienta daca se intampla astfel. Acest exercitiu o poate face sa roseasca chiar si pe cea mai sobra dintre femei. Va considera fermecator modul in care iti etalezi eternul feminin. Va crede ca el l-a scos din tine la suprafata, singur-singuel!

Nu va observa ca i-ai copiat manifestarile, dar daca totusi o va face, va crede ca amandoi sunteti in deplina armonie unul cu celalalt, ca ai raspuns chemarii sale si ca te-ai lasat condusa de el! Nici nu va sti vreodata ca el e cel care s-a aflat de fapt sub vraja ta si nu invers!

Respira rar si zambeste suav
Daca simti ca te cuprinde nelinistea, respira rar si adanc, de trei ori la rand. La primele doua respiratii, nu-ti fixa privirea asupra lui, dar la cea de-a treia, ridica-ti ochii spre chipul lui si respira normal, zambindu-i suav. Asta il va innebuni de tot.

Atrage-i atentia asupra ta
Orice miscare calculata si desfasurata cu incetinitorul este de-a dreptul imbatatoare pentru barbati. Poti incerca sa-ti aranjezi fara graba servetelul in poala si apoi sa-l netezesti, sau sa sorbi incet din pahar in timp ce-l privesti drept in ochi, lingandu-te pe buze sau invartind pe deget o suvita de par. Astfel de gesturi vor capta atentia pe care o va canaliza intru-totul asupra ta.

Preluare din cartea "Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie. Un ghid 'ornitologic' de barbati", de Lauren Frances, aparuta la Editura Kondyli. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ingerash_sv92 pe 11 Apr 2008, 13:52
    care e momentul optim

    asta credetzi k functioneaza si in incercarea d a resuda o relatzie...eu cred k da;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod