Trusa de raceala si gripa de la Fares

Ceai "Raceala si gripa" cu efect antiinflamator si antiinfectios Ce contine acest ceai?
Ceaiul contine cretusca (Herba Ulmariae), sovarv (Herba Origani), frunze de plamanarica (Folium Pulmonariae), cimbru (Herba Thymi), fructe de anason (Fructus Anisi), frunze de maslin (Folium Olivae), frunze de eucalipt (Folium Eucalypti), rizomi de ghimbir (Rhizoma Zingiberis). Ceaiul nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti.

Cum actioneaza acest ceai?
Cretusca are actiune antiinflamatoare si analgezica, datorita continutului in salicilati, compusi inruditi cu aspirina, fiind un antiinflamator natural. Prin continutul in ulei esential, sovarvul determina o actiune sedativa asupra centrului tusei, fluidifica secretiile bronsice, favorizand expectoratia, avand si o actiune bacteriostatica, dezinfectanta a cailor respiratorii superioare.


Principiile active din plamanarica, in principal mucilagiile, actioneaza antiinflamator asupra cailor respiratorii, avand proprietati emoliente, antiseptice, remineralizante si sudorifice. Uleiul esential din anason stimuleaza epiteliile ciliate de la nivelul bronhiilor, favorizand expectoratia, este antiinflamator si antispasmodic, iar cel din cimbru are actiune calmanta asupra tusei, fiind un bun antiseptic si antiinfectios a cailor respiratorii.

Frunzele de maslin actioneaza asupra bacteriilor si virusurilor, reduce febra, trateaza durerile de gat si infectiile respiratorii sau ale sinusurilor. Uleiul volatil din frunzele de eucalipt prezinta proprietati tonice, antiseptice, antiinflamatoare bronsice, fiind un bun dezinfectant si decongestionant al cailor nazale, ale sinusurilor, calmand durerea de gat si tusea.
Ghimbirul, datorita uleiului volatil din compozitie, are proprietati antiinflamatoare, antiinfectioase, actionand impotriva bacteriilor si virusurilor; are un efect sudorific, reducand febra, avand si proprietati fluidifiante si expectorante a mucusului bronsic.

Datorita compozitiei sale complexe, ceaiul are actiune antiinflamatoare asupra cailor respiratorii, antiinfectioasa, decongestionanta, antitusiva, sudorifica, febrifuga.

Cand sa bem acest ceai?
Acest ceai se va bea la debutul unei viroze, la aparitia primelor simptome si ca tratament de fond in sezonul rece la bolnavii care fac frecvent infectii ale cailor respiratorii superioare.

Cand este contraindicat sa bem acest ceai?
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.

Se poate utiliza acest ceai concomitent cu alte medicamente?
Acest ceai se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.


Ce alte precautii mai trebuie luate cand bem acest ceai?
Nu se cunosc precautii suplimentare in timpul utilizarii acestui ceai.

Copiii pot sa bea acest ceai?
Copiii peste 3 ani pot consuma acest ceai.

Cum se prepara ceaiul?
Peste 1 pliculet se toarna 200 ml apa clocotita. Se acopera si se lasa 10 minute.

Care este doza recomandata?
Copii 3-14 ani: 1-2 cani cu ceai pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: 3-4 cani cu ceai pe zi.

Care este durata unei cure?
Cura dureaza 7-14 zile in infectii ale cailor respiratorii superioare, respectiv 6-8 saptamani ca tratament de fond la bolnavii cu frecvente pusee de infectii ale cailor respiratorii superioare.

Se poate consuma acest ceai in timpul sarcinii si in perioada de alaptare?
Acest ceai nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.

Ce efecte secundare are acest ceai?
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.

Pret 3,4 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod