Wine Lipstick, rujul revoluționar care te cucerește cu aromele florale ale vinurilor #CramaCeptura

Wine Lipstick este un nou ruj revoluționar pe piața produselor de specialitate. Irezistibil și deosebit prin ingredientele naturale din care este fabricat, produsul este lansat de LondonPink Cosmetics™, în colaborare cu Vinăria Crama Ceptura.

Formula rujului se face exclusiv în urma prelucrării strugurilor care cresc pe podgoriile Vinăriei Crama Ceptura și extragerii sucului, fiind îmbogățită cu geluri hidratante și componente ale acestora.Din pieliță se extrag compușii chimici care dau coloritul rujului, iar din pulpă  -compușii aromatici, care oferă o senzație nemaipomenită buzelor. Nu conţine parabeni şi alte substanțe chimice.


Wine Lipstick are o textură mătăsoasă datorită vitaminelor ce se conțin într-un strugure: Vitamina B, C și K, devenind un aliat loial pentru buze hidratate și pline de culoare și datorită uleiului din sâmburi de struguri, un produs naturist cu adevărat miraculos.

Fiind bogat în substanțe minerale precum cupru, selenium, zinc, vitamina E și F, protianidine, acesta are efecte de antiîmbătrânire, pătrunzând destul de repede în buze. Rujul este minunat în machiajul zilnic, fiind ușor de aplicat. Meține elasticitatea buzelor, le regenerează și îți oferă un look fresh datorită ingredientelor din care este fabricat.  


Disponibil în culori senzuale, gama conține mai multe nuanțe cu denumirile vinurilor din colecția #Cervus Magnus Monte: Cabernet Wine Lipstick , Merlot, Syrah,  Rose.

Și mai nou, rujuri galbene: Fetească Regală, Chardonnay, Sauvignon Blanc.
Vedeți aici cum arată: http://crama-ceptura.eu/winelipstick

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod