Vedetele verii: dermato-cosmeticele adaptate nevoilor moderne

Bronzarea pielii este principalul subiect care ne preocupă vara, atât ca femei pasionate de beauty, cât și ca specialiști în skin-care.Sănătatea are unul dintre cele mai importante roluri în ABC-ul bronzului frumos și uniform.

Special pentru cea mai călduroasă lună din an, în care radiațiile UV ating cel mai înalt nivel, specialiștii în dermato-cosmetică MagnifiqueSkin, colecția care aduce în România inovațiileproduse de Laboratoarele ACM și LysaSkin, recomandăun produsrecent lansat:

Crema SensitelialGoldenTintcu SPF 50+ cu pigment nuanțator auriu

Crema are o formulă 2 în 1, dezvoltată special pentru îngrijirea și protejarea tenului sensibil cu factor maxim de protecție solară, oferind în același timp beneficiile unui fond de ten ușor, de vară, cu o textură fluidă, lejeră și ușor de aplicat.
Formula conține pigmenți nuanțatori care acoperă imperfecțiunile tenului, îi redauaspectul uniform, conferindu-i un efect de strălucire și luminozitate,specifice unui bronz sănătos.

Pudră de perle, efect de intensificare a factorului de protecţie solară

Formula conține particule din pudră de perlecu triplu rol: hidratare, protecție și prevenire a îmbătrânirii pielii. Pudra bogată în minerale marine protejează pielea împotriva radiaţiilor UVA și UVB datorită magneziului, maximizândfactorul de protecţie solară, iar sodiul asigură un nivel optim de hidratare a pielii şi previne îmbătrânirea.

Mulțumită tehnologiei franceze, formulele colecției MagnifiqueSkin sunt adaptate nevoilor moderne de frumusețe, la standardele înalte ale industriei dermato-cosmetice, pentru sănătatea tenului sensibil.

 

·         Crema SensitelialGoldenTintSPF 50+ este disponibilăîn varianta de 40 de ml, ușor de luat în bagajul de vacanță.

Se găsește doar în farmaciila prețul de 53 de lei.

Pentru sfaturi, informații de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, vă așteptăm pe pagina de Facebook: www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomaniași pe www.magnifiqueskin.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod