Vara asta STR8 te premiază și te trimite în vacanță

Bărbatul activ, informat, care privește întotdeauna înainte, știe că schimbarea înseamnă progres și va alege produsele de îngrijire care pun accentul pe performanță. GO FOR GREAT este motto-ul STR8, care te surprinde vara asta cu un nou format modern și te trimite în vacanță!
STR8 Performance pentru o vară fresh

În sezonul estival, cel mai important este să te simți confortabil, pentru a duce la bun sfârșit cu succes orice ți-ai propus.

Noile deodorante spray STR8 Fresh Recharge, Heat Resist si Protect Xtreme din gama Performance oferă prospețime și protecție îndelungată, până la 72 de ore, în timp ce deodorantul spray Invisible Force are grijă ca hainele să rămână perfect curate, fără urme, pentru ca tu să te bucuri de o vară fresh.

Momentele de reîmprospătare la duș te revigorează și îți dau energia de care ai nevoie pe parcursul întregii zile.
Gelurile de duș STR8 Performance au un parfum discret și curăță pielea delicat, fără să o usuce. Formulele speciale 3 în 1 Detox Power, Hydra Boost, Energy Rush și Icy Cool pot fi folosite simultan pentru corp, față și păr, pentru ca tu să fii gata rapid pentru noi provocări!


STR8 Fragrance cucerește simțurile

Esențele tari, puternic masculine, subliniază șarmul și sex-appeal-ul și te fac remarcat oriunde, chiar și într-o vară toridă.

STR8 Ahead, Rise, Original, Red Code, Hero, Live True sau Adventure este parfumul bărbatului modern, care știe să se bucure de fiecare clipă și să se pună în valoare alegând notele aromate care îl caracterizează.
Fiecare gamă conține apă de toaleta STR8, natural spray, deo spray, gel de duș și loțiune după ras, pentru ca tu să te bucuri de aroma preferată oricând. Edițiile speciale STR8 Ahead și STR8 Rise poartă și semnătura lui Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial și imaginea brandului.

STR8 te trimite într-o super vacanță

În perioada 1.05. – 30.06.2019, achiziția a oricare 2 produse STR8 îți poate aduce ca premiu o excursie în valoare de 1000 de euro, în locația aleasă de tine! Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi produsele STR8 preferate și să înscrii bonul fiscal aferent online pe www.goforgreat.ro la secțiunea ÎNSCRIE BON sau prin SMS la numărul 1846 cu textul RISE urmat de numărul bonului.
Poți folosi și aplicația WhatsApp la numărul 0728349882 sau poți trimite pe pagina STR8 România prin Facebook Messenger o poză cu bonul fiscal și ești automat înscris în tombola de la sfârșitul campaniei și extragerile săptămânale.

În cadrul campaniei sunt puse la bătaie 5 vouchere All Day pentru 4 persoane la Parc Aventura Brașov, 60 de tricouri cu buzunar personalizat STR8, 120 de seturi cu produse STR8 sau marele premiu, o excursie în valoare de 1000 de euro!

GO FOR GREAT și pleacă în vacanță cu STR8!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod