Un scalp curat, un păr revitalizat

Pentru a avea o stare bună și a ne simți pline de energie, uneori este suficient să ne placă cum ne stă părul, să fie îngrijit, curat, revigorat. Dar nu mereu stau lucrurile așa. Și nu e întotdeauna simplu. Un scalp sensibil creează disconfort. Cei care suferă de scalp sensibil acuză, de obicei, simptome specifice: durere, arsură, mâncărime, inflamație, roșeață a pielii și, în unele cazuri se confruntă cu mătreață și căderea părului.
Evident, este crucial – indiferent dacă problema este minoră sau majoră - să fie descoperite cauzele și căutate soluțiile potrivite.

Cu siguranță, utilizarea unui șampon ușor ajută la îmbunătățirea disconfortului, deoarece restabilește parțial echilibrul fiziologic al scalpului.  
Daca ai un scalp sensibil, Gama Balance de la Wella Professionals ți se adresează. Conține agenți antibacterieni și extract de champagne.
    
Beneficiile oferite de Balance – REFRESH SHAMPOO
- curăță pielea capului
- linişteşte, calmează, împrospătează şi revitalizează scalpul
- revitalizează părul
- oferă un parfum premium: cu note de vârf, de mijoc și de bază
- întărește firul de păr

Balance – REFRESH SHAMPOO
este obținut din mentă și uleiuri mentolate, ceea ce-l face responsabil pentru senzația de răcoare de pe piele. În plus, mentolul activează circulația sângelui la nivelul scalpului, crescând cantitatea de ingrediente hrănitoare de la nivelul rădăcinii.

Aplici șamponul din gama Balance pe părul umed. Masezi ușor cu degetele. Clătești apoi foarte bine și repeți procedeul, dacă este necesar.

Recomandare pentru un scalp sensibil: Balance – REFRESH SHAMPOO de la Wella Professionals.

Preț: 49 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod