Un păr strălucitor în 3 pași și trei mișcări

Un păr frumos este un păr strălucitor, un păr curat, sănătos, care vibrează de vitalitate. Ești de acord? Suntem siguri ca da. Pentru că acesta este visul oricărei femei active și moderne.
Cum faci ca să îl îndeplinești? Asculți sfaturile stiliștilor și folosești cele mai bune produse profesionale de pe piață. Azi, Londa Professional te ajută să ai un păr strălucitor în 3 pași și trei mișcări.. Ai nevoie de 3 produse de top pe care le poți folosi în 3 momente cheie ale zilei: spray, ser și cremă.

Strălucire de la prima oră sub formă de cremă

Când îți coafezi părul și te pregătești să pleci la birou, poți aplica crema pentru strălucire Polish It de la Londa Professional.
O aplici pe părul uscat, dimineața, înainte să te coafezi. Atuul utilizării ei? Un plus de prospețime și mai multă strălucire pentru părul tău.

Cremă pentru strălucire Polish It, Londa Professional, preț – 52 lei

Un ser anti-static pentru strălucire

Dacă te pregătești pentru o întâlnire importantă și îți dorești ca părul tău să arate impecabil, ține mereu în geanta spray-ul anti-static Statin On de la Londa Professional. De ce? Pentru că îl poți aplica oriunde, oricând.
Chiar și în mașină.

Ser pentru strălucire făăa fixare Statin On, Londa Professional, preț – 29 lei

Spray-ul pentru strălucire pentru o seară fierbinte de vară
Spark Up de la Londa Professional este produsul ideal de styling. De ce? Pentru că poate. Un spray de strălucire multivalent pe care îl poți folosi ca să îți retușezi coafura și aspectul părului, atunci când urmează să ieși în oraș. 
Spray pentru stralucire Spark Up, Londa Professional, pret – 46 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod