Uită de părul fragil, lipsit de volum

Păr fragil, tern și fără volum? Nu ești singura care se confruntă cu această problemă. Femeile, în general, au câte o nemulțumire vizavi de podoaba lor capilară. Câtă vreme există soluții, nu ai de ce să te stresezi. Există multe modalități de a remedia și de a-i oferi părului volum și putere. Te-ai întrebat totuși, care ar putea fi unele dintre cauzele părului fragil, lipsit de vitalitate?

Pe lângă factorii genetici, sănătatea părului nostru depinde, de asemenea, de factorii externi și de obiceiurile noastre:


•    Modificările hormonale (chiar și cele legate de problemele tiroidei);
•    Stresul și anxietatea;
•    Carența alimentară, în special lipsa mineralelor și uneori a fierului;
•    Agenții externi, deloc de neglijat: soare, vânt, tratamente agresive.


Iar peste toate aceste măsuri pe care trebuie să le iei pentru îmbunătățirea aspectului firului de păr, nu neglija sfatul specialistului.

Întotdeauna va găsi o soluție pentru problema ta. De aceea, System Professional a conceput gama Repair, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.


REPAIR PERFECT HAIR – este o spumă restructurantă de fortifiere, special concepută pentru părul fragil, lipsit de volum.


Cum acționează?
Părul ud este de până la 10 ori mai sensibil decât cel uscat. Atunci când părul este expus diverşilor factori de căldură, are nevoie de protecţie împotriva căldurii și a deteriorării mecanice.

System Professional Repair Perfect Hair oferă părului volum și îmbunătăţește structura sa. Spuma leave-in fortifică fibra de păr. Cheratina hidrolizată şi aminoacizii intră în profunzimea zonelor poroase din structura părului şi echilibrează zonele degradate. Polimerii protectori din complexul Thermo Resist oferă rezistenţă şi protecţie împotriva efectelor căldurii. Astfel, în timpul expunerii la căldură intensă, structura părului rămâne intactă.


Rezultatul?
Stabilitate și rezistenţă.

Exact ce-ți dorești.


Cum folosești?
Aplici 2-6 pompe de spumă în păr. Piepteni părul şi îl coafezi după bunul plac. Nu agiți flaconul și nu clătești.

Oferă-i părului tău ajutorul de care are nevoie: SYSTEM PROFESSIONAL REPAIR PERFECT HAIR: Preț: 177 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod