Tunsori si trucuri de styling pentru parul fin


Părul fin are nevoie de o tunsoare adaptată, de trucuri deștepte de styling și de un stilist bun ținut pe aproape. Iată în mod concret ce e nevoie de faci ca să îți poți zîmbi când te vezi în oglindă. În primul rând, o vizită la hairstylist. O nouă tunsoare. Câteva mici schimbări dibace în rutina de îngrijire.

Care sunt tunsorile ideale pentru părul fin? Iată recomandările lui Bogdan Mirică, stilist Londa Professional și managerul salonului Londra 17.

Tunsorile ideale pentru părul fin

O tunsoare adaptată transformă complet modul în care va cădea părul fin, chiar și în lipsa volumului mult visată.“Recomandarea mea? Tunsoarea linie. Aceasta păstreaza toată cantitatea de păr tăiata la același nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă opțiunea? Graduarea. Pentru mai multă greutate în păr” punctează Bogdan Mirica, stilist Londa Professional.

Tunsori medii și scurte

“E musai să alegi o lungime de păr scurt, spre mediu.

Explicația? Părul fin crește mai încet, mai greu și devine casant spre vârfuri,” completează stilistul Londa Professional.

Cum îl îngrijești?

Ai nevoie de un set de produse de îngrijire adaptate nevoilor părului tău. Un șampon care să îl întărească și să îl ajute să lupte împotriva deshidratării. Gama Fiber Infusion de la Londa Professional - Ingredientele recomandate? Uleiul de avocado, proteinele din mătase, uleiul de migdale sau extractul de bambus. Ce atuu au? Să fortifice șuvitele, să le structureze și să facă stilizarea mai ușoară!

Styling-ul potrivit pentru un look impecabil

E musai să optezi pentru instrumente de styling care să nu îl degradeze și să nu îi afecteze sănătatea.

Stilistul Bogdan Mirică te îndeamnă să utilizezi un styler ghd pentru a ondula usor părul și a-i da un efect messy. Ca tușă finală, aplică un spray pentru finisare cu fixare profesională,” recomandă Bogdan Mirica.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod