Tratamente faciale eficiente pentru tenul gras

Alege ingrijirea potrivita pentru tenul tau, sa nu-i faci mai mult rau decat bine! Tenul gras este cel mai expus, necesitand tratamente faciale periodice. In prezent exista numeroase servicii si produse destinate ingrijirii faciale, insa ai nevoie de o parere avizata inainte de a alege un tratament pentru tenul tau. Fie ca este vorba despre dermatolog sau despre specialistii din centrele Nomasvello afla intai ce tip de piele ai si ce ii lipseste ca sa straluceasca de sanatate si frumusete.

Daca te confrunti cu un ten gras si fata iti luceste mai ceva decat soarele de vara, atunci este cazul sa iei masuri. Iata mai jos cateva sfaturi simplu de aplicat pentru eliminarea excesului de sebum:

Curata tenul in profunzime: primul pas catre o piele sanatoasa este sa o mentii curata, de aceea este esential sa apelezi la o curatare faciala in profunzime prin care sa se elimine impuritatile din stratul adanc al epidermei.

Prin actiunea ultrasunetelor terapia ProSkin patentata de Nomasvello (no+vello) aduce murdaria din profunzimea pielii catre exterior pentru a o elimina si, astfel, scapi usor de punctele negre sau de grasime, precum si de stratul de sebum acumulat in timp.  Ulterior, prin curent galvanic se stimuleaza colagenul si elastina proprii pielii, pentru un ten cu aspect intinerit. Terapiile faciale No+Vello sunt adevarate tratamente anti-cosuri, pentru ca elimina sebumul in exces, responsabil de aparitia acneei.

Aplica produse profesionale pentru ten gras: produsele profesionale pentru ten gras vor contine, inevitabil, acizi naturali cu rol de exfolianti din gama AHA (alfa-hidroxi-acizi) sau BHA (acidul salicilic).

Acestia regenereaza si imbunatatesc textura pielii, deschid porii si permit produselor aplicate sa ajunga usor in stratul epidermei, hranind-o in profunzime. Este indicat sa inlocuiesti scrub-ul cu produse pe baza de acizi naturali, acestia inlaturand cu blandete doar pielea moarta si celulele distruse, neafectand tesutul sanatos. Tenul gras va avea nevoie de o ingrijire pe baza de acid salicilic si acid mandelic, ambele substante creand un strat de protectie la nivelul epidermei, pentru a nu mai permite sebumului sa apara la nivelul fetei sub forma uleioasa si inestetica. Poti combina masca No+Vello cu acid salicilic cu fiola vitaminizanta, pentru o ingrijire cu efect instant.
Zilnic este recomandat sa cureti fata cu un gel de curatare faciala special conceput pentru tenul seboreic si sa aplici un produs profesional sub forma de gel ca baza de machiaj, cele de tip crema nefiind indicate pielii cu tendinte de ingrasare.

Adopta un machiaj natural: tenul gras este predispus aparitiei cosurilor, petelor sau punctelor negre, de aceea un machiaj abundent ar incarca porii si ar sublinia excesul de sebum. Este de preferat sa folosesti un minimum de machiaj, pentru a lasa pielea sa respire. Mai mult, vei fi in tendinte, pentru ca vara aceasta se poarta aspectul natural si pielea sanatoasa. Tenul este prima interfata intre tine si cei cu care interactionezi.

Ofera-i o ingrijire de calitate, pentru a-ti fi aliat si nu dusman in relatiile interpersonale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod