Tratamente combinate pentru un ten de invidiat

In sezonul cald si nu numai, tenul are nevoie de o ingrijire atenta. Factorii externi precum temperaturile ridicate si razele ultraviolete pot afecta cu usurinta pielea, ducand la deshidratare, la aparitia ridurilor, a acneei si a petelor pigmentare. De aceea, curatarea si hidratarea pielii cu ingrediente active sunt pasi esentiali in mentinerea frumusetii si sanatatii tenului.

Pasul 1: Curatarea tenului

Inainte de a-ti hidrata tenul este esential sa-ti cureti pielea in profunzime. Daca lotiunile si mastile curata doar impuritatile de la suprafata pielii, tratamentul HydraFacial combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.

Acest tratament este calmant, non-invaziv si nu lezeaza pielea, asa cum se intampla de multe ori in cazul tratamentelor clasice de cosmetica.

Pasul 2: Hidratarea tenului

Sanatatea, fermitatea si luminozitatea tenului se afla in stransa legatura cu hidratarea pielii, deoarece apa ajuta la transportul substantelor nutritive catre celule si la eliminarea toxinelor si a impuritatilor de la nivelul pielii. Supranumit “tratamentul Madonnei”, Intraceuticals Rejuvenate face minuni pentru tenul tau! Acidul hialuronic, alaturi de restul substantelor nutritive continute in ser – vitaminele A, C si E, ceai verde si aloe vera -, hidrateaza in profunzime pielea, diminueaza liniile fine din jurul ochilor si gurii si reda stralucirea tenului.

Pe langa aceste beneficii pe care le ofera tenului, acest tratament poate fi folosit pentru combaterea acneei si a petelor pigmentare, cat si pentru redarea elasticitatii si volumului pielii.

In plus, pentru ingrijirea zonei de sub ochi si a buzelor se pot folosi doua tipuri de masti, care hidrateaza, catifeleaza si revitalizeaza pielea si buzele. “Eye Mask+ actioneaza asupra ridurilor, cearcanelor si ochilor umflati, in timp ce Lip Mask + ofera o hidratare intensa, contribuind astfel la estomparea liniilor fine si la catifelarea buzelor”, declara Alexandra Zota, medic dermatolog in cadrul clinicii Dasdem.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod