Transforma ritualul de infrumusetare intr-o adevarata relaxare chiar inainte de sarbatori

Cea mai frumoasa perioada a anului este deja aici. Printre colinde, decoratiuni de Craciun si multe pregatiri, luna decembrie este dedicata bucuriilor, zambetelor nesfarsite si, mai ales, petrecerii timpului alaturi de cei dragi.
 Dar, mai intai de toate, e timpul pentru relaxare. Vremea de afara, minunatele colinde si mirosul cozonacilor ne indeamna sa lasam toate grijile deoparte, sa profitam de zilele libere si sa ne rasfatam mintea si corpul.

Iar cum sezonul rece nu este tocmai cel mai bland cu pielea si parul nostru, Life Care® ti-a pregatit gama de produse Kräuter® destinata unui ritual complet de ingrijire, gata sa iti ofere clipe de rasfat intr-o perioada plina de pregatiri minutioase. Printre ingrediente eficiente folosite se numara binecunoscutul ulei de masline.
Atat maslinele, cat si uleiul prezinta beneficii uimitoare cand vine vorba de infrumusetarea pielii si a parului. Sunt bogate in vitamine, minerale si acizi grasi esentiali. Bogat in vitamina E si A, uleiul de masline combate imbatranirea prematura, hidrateaza, mentine elasticitatea si catifeleaza pielea. De asemenea, atat maslinele, cat si uleiul de masline ajuta celulele pielii sa se regenereze si previn aparitia ridurilor.

Economiseste timp si spatiu prin alegerea produselor 2 in 1. Nu numai ca iti vor aerisi considerabil spatiul din baie, ci iti vor imbunatati cu adevarat viata.
Noua, femeilor, daca ne place un anumit ingredient, ne achizitionam o multime de produse atat pentru piele, cat si pentru par care il contin. Life Care® vine in ajutorul vostru cu o solutie inedita: Sampon si gel de dus 2 in 1 cu masline si bambus BIO. Are o formula deosebita cu ingrediente naturale. Maslinele BIO in combinatie cu bambusul ofera atat pielii, cat si parului o textura delicata, matasoasa, ajuta la hidratarea acestora si le protejeaza de agresiunile din mediu. De asemenea, au proprietati de remineralizare, restructurare si tonifiere.

In acest mod, te vei putea relaxa in totalitate, lasand mintea sa zboare in timpul dusului, fara a sta cu gandul ca va trebui sa folosesti nenumarate produse.
Fii practica si relaxeaza-te in orice moment!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod