Top Line lanseaza Anesi Cellular 3 si Depileve Cerazyme Rejuvenation

Top Line continua seria lansarilor exclusiviste si, de data aceasta, propune doua inovatii in ingrijire faciala si corporala. Anesi Cellular 3 este o gama dezvoltata stiintific in baza celor mai importante trei teorii anti-imbatranire: glicatia, stresul oxidativ si alterarea ADN, oferind o solutie completa de ingrijire.
Sistemul inovator Cellular 3 actioneaza in profunzimea epidermei si combate ridurile profunde, precum si imperfectiunile de suprafata ca petele pigmentare. Efectul anti-aging este astfel complet, tenul fiind mai luminos, avand fermitate, iar conturul facial este redefinit.

Gama cuprinde atat tratamente profesionale, cat si produse de ingrijire acasa si include: Cellular 3 Renewal Cream, produs ce are la baza Progeline TM, o peptida biomimetica, ce remodeleaza conturul facial si are extract de malt care sterge petele pigmentare.

Cellular 3 Glycolic Peel este un peeling de ultima generatie, un cocktail intens concentrat de acizi activi, care reduce grosimea tesutului cornos de la suprafata pielii, iluminand tenul si reducand ridurile in acelasi timp. Cellular Booster este un produs ce lucreaza intensiv la revitalizarea naturala a celulelor cu 3 factori de crestere (GF) incapsulati in lipozomi, ce se elibereaza gradual in intreaga structura celulara a epidermei.

Cerazyme Rejuvenation de la Depileve este primul tratament de epilare anti-aging din gama Cerazyme si combina un sistem avansat de indepartare a parului si ingrijire a pielii de ultima generatie.
Conceptul brandului este transmis inca din titulatura produsului- Cerazyme fiind o combinatie intre cuvantul cera (ceara in spaniola) si zyme (prescurtare extrasa  din cuvantul coenzima Q10).

Cerazyme Rejuvenation previne procesul de imbatranire, repara tesuturile, hidrateaza delicat si epileaza fara durere. Protocolul de epilare Cerazyme infuzeaza pielea cu coenzima Q10, modificand lanturile ADN, si factori naturali de hidratare. Creeaza astfel un microfilm care, in timpul epilarii, ajuta ingredientii activi sa penetreze pielea, protejand-o si conferind un efect de rejuvenare.

Formula colorata patentata este prima din lume care combina ingredienti solubili in apa cu o baza solubila de ulei Asta inseamna ca astazi este posibil sa aplici un tratament cosmetic de ingrijire a pielii, concomitent cu epilarea.

Formula actioneaza ca o masca, deschizand porii si stimuland penetrarea ingredientilor activi in piele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod