Terre de Lumière - Noul parfum pentru femei creat de L’Occitane, inspirat de lumina din Provence

L’Occitane se întoarce la sursa frumuseții din Provence, la forţa care inspiră viaţă, creează și transformă. Terre de Lumière evocă un moment specific al zilei - ora de aur, clipele care preced asfințitul - când lumina este sublimă și frumusețea câmpurilor de flori și lavandă pare suspendată în timp. Parfumul surprinde natura senzorială a regiunii Provence şi starea de bine resimţită atunci când lumina caldă a apusului îţi învăluie pielea și simțurile. Este un parfum personal, intim, care va fi perceput diferit de fiecare persoană, în funcţie de experienţa, amintirile şi emoţiile sale.

Terre de Lumière reunește note gurmande și note aromate, acest contrast fiind esențial, oferindu-i parfumului mister și unicitate.

În compoziția sa se regăsesc ingrediente naturale în procent de 50% și materii prime rare Orpurs: bergamotă, seminţe de ambrette, lavandă fină, ceară de albine și boabe de tonka. Mierea de lavandă, un alt ingredient reper pentru Provence, este cea care conferă nota de mijloc gurmandă, dulceagă, reconfortantă.

Creat în parteneriat cu Givaudan, lider internațional în parfumerie, Terre de Lumière este lucrarea colaborativă a trei parfumieri de prestigiu: Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec.

"Acest parfum reprezintă o noua etapă pentru L'Occitane, fiind axat pe sentiment, punând emoţia în centru. Este o discontinuitate faţă de capitolele anterioare, unde accentul era pus pe un singur ingredient. Terre de Lumière este o compoziţie multi-fațetată, cu un buchet complex de note”, spune Nadège Le Garlantezec, parfumier.

Prin Terre de Lumière, L’Occitane pune bazele unei noi categorii în parfumeria internațională, un demers curajos, dar în același timp firesc pentru noi.

Regiunea Provence este chintesența tuturor produselor noastre și suntem deosebit de încântați să putem aduce și în România povestea orei de aur din ținutul luminii. Această emoție este ceea ce conferă unicitate experienței Terre de Lumière”, a declarat Nicolas Guillemet, Head Of Export Europe, Middle-East & Africa pentru L’Occitane International SA.

Gama Terre de Lumière este disponibilă în exclusivitate în magazinele proprii si în farmaciile Sensiblu selecționate și include apa de parfum, varianta de 50 și 90 ml, gelul de duș, loțiunea de corp, crema de mâini radiant balm și săpunul parfumat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod