Terapii SPA de remodelare corporala care te pregatesc pentru plaja

Vara aceasta trebuie să încerci terapiile spa de remodelare corporală din cel puțin 3 motive: sunt eficiente, delicate cu pielea și te ajută să te relaxezi. Pentru că nu mai este mult până la prima sesiune de plajă, iata o listă de terapii unice de remodelare corporală pe care THAIco SPA le propune, pentru rezultate rapide și de durată. În centrele din Intr. Sevastopol și din incinta hotelului Novotel, aceste ritualuri de remodelare sunt realizate de către terapeute de origine asiatică, formate în cele mai renumite spa-uri din lume.

Terapie prin ventuze cu ghimbir - Terapia cu ventuze este o formă de medicină alternativă din China, ce contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui și a stării generale de sănătate.

În timpul terapiei, pe suprafața corpului sunt aplicate pahare din sticlă, în interiorul cărora se creează vid. Radăcina de ghimbir utilizată în timpul terapiei îmbunătățește circulația sângelui și tonifică pielea. După aplicarea ventuzelor, vei beneficia de masaj anticelulitic cu ulei de ghimbir. Această succesiune de proceduri stimulează circulația sanguină și drenajul limfatic, astfel că aspectul de coajă de portocală va fi vizibil diminuat chiar după prima ședință. Durată: 2h

Tratament anticelulitic cu argilă termală - Apele termale din Ischia sunt recunoscute încă din Antichitate pentru efectele miraculoase asupra sănătății și frumuseții.
Sinergia dintre apa termală, argilă si ingrediente active precum fucus, extract de algă brună, extract de castan, extract de lămâie și uleiuri esențiale de portocal și ienupăr vor avea un efect spectaculos împotriva celulitei. Rezultatele împachetării realizate de terapeutele de la THAIco SPA sunt amplificate de masajul anticelulitic cu crema termoactivă pe bază de apă termală și extract de castan sălbatic, iederă și rusco. Datorită efectului termic produs asupra pielii, în timpul procedurii sunt eliminate lichidele în exces din țesuturi iar epiderma primește mineralele necesare, acționându-se astfel  asupra nodulilor macro și micro celulitici.
Pielea devine mai suplă, elastică și tonifiată. Durată: 90 min.

Îngrijire cu THALGO pentru slăbit - acest tratament spa inovator luptă împotriva celulitei și remodelează corpul, generând rezultate uimitoare. Ritualul include o împachetare corporală cu oxigen activ pentru detoxifierea pielii și eliminarea grăsimilor depuse, urmat de aplicarea unui concentrat corector pentru fermitate care remodelează zonele predispuse la celulită și intervine în zonele care necesită un plus de fermitate. La final, vei beneficia de masajul Perfect Sculpt, pentru rezultate de durată împotriva celulitei și pentru tonifierea pielii.  Durată: 45 min

Pentru rezultate optime, terapeutele THAIco SPA recomandă o cură de minim 4 săptămâni și câte 2 tratamente pe săptămână.

Programează-te în centrul THAIco SPA preferat: THAIco SPA Victoriei: Telefon- +40 729 842 426 / Email – booking@thaicospa.ro /Adresa – Intr. Sevastopol, nr. 1, Program: Luni – Duminica, 10 – 22; THAIco SPA by Novotel: Telefon- +40 732 112 559 / Email – novotel@thaicospa.ro / Adresa – Calea Victoriei 37B / Program: Luni – Duminica, 10 – 22. Mai multe informații despre terapiile THAIco SPA, poți afla accesând www.thaicospa.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod