Teosyal – cosmeceutice pe baza de acid hialuronic cross linkat

Cu trecerea anilor scade producerea naturală de acid hialuronic, pielea se deshidratează şi îşi pierde din volum şi elasticitate, acestea ducând la apariţia ridurilor. Acidul hialuronic menţine cele mai importante caracteristici ale pielii: elasticitatea, supleţea şi tonicitatea dar stimulează şi sistemul imunitar acţionând ca antioxidant, fiind o proteină care există în mod natural în corpul uman.

Cosmeceuticele Teoxane conţin o combinaţie exclusivă dintre RHA™ şi un complex unic de restructurare care menţine nivelurile de hidratare cu efect de durată în timp ce stimulează acidul hialuronic şi colagenul din piele pentru a reduce vizibil ridurile şi liniile fine. Utilizate zilnic, acestea accentuează efectele injecţiilor de umplere, este ca şi cum am folosi injecţii cu acid hialuronic în fiecare zi, evident într-un gramaj mai mic, dar constant, deoarece concentraţia de RHA® prezenta în noua gama Teoxane este aceeaşi ca în cazul injectărilor cu acid hialuronic. Pentru prima dată un produs cosmeceutic conţine acelaşi tip de acid hialuronic ca şi cel din fillere.

Testele realizate în cadrul unui laborator independent au demonstrat că nivelul stresului oxidativ cauzat de 24 de ore de expunere la razele UVA a fost redus cu 27%, aşadar produsele joacă un rol important pentru prevenirea îmbătrânirii pielii datorată razelor soarelui.

De asemenea, a fost remarcat rezultatul de regenerare epidermică, grosimea epidermei crescând în medie cu 27% după 11 zile. După tot atâtea zile a fost observat faptul că ancorarea epidermei de derma este mult mai puternică, iar sinteza acidului hialuronic în derma papilară şi în epidermă se realizează mai uşor.

Cosmeceuticele au fost create pentru a lupta împotriva pierderii fermităţii, inclusiv împotriva efectelor de îmbătrânire şi sunt singurele de pe piaţă ce conţin acid hialuronic cross-linkat, acelaşi tip de acid hialuronic rezistent ca şi în fillerele Teosyal, creat după structură chimică a celui natural, aflat în piele.
Dacă am vrea să dăm o definiţie generală, aceasta ar fi: Ingrediente mai pure, mai concentrate, mai eficiente. Spre deosebire de produsele cosmetice, reclama unui cosmeceutic nu va promite încetinirea procesului de îmbătrânire, pentru că este un proces firesc. Misiunea unui astfel de produs este să redea fermitatea pielii, chiar şi atunci când şi-a pierdut colagenul şi elasticitatea, prin acţiunea sa puternică.

Un alt avantaj al produselor cosmeceutice este faptul că încurajează regenerarea celulară, pe care o putem încadra cu siguranţă în top 3 factori anti-imbatranire.

În general produsele de îngrijire clasice au în vedere diminuarea pierderilor transepidermale. Umiditatea din piele se transfera către suprafaţa acesteia din derma către epiderma prin funcţia de bariera a pielii care o protejează prin restabilirea echilibrului de umiditate. Indiferent cât de sănătoasă este pielea, umiditatea tot se pierde, iar ceea ce încearcă să facă produsele de hidratare clasice este să diminueze pierderile transepidermale pentru a menţine umiditatea în epidermă.

Produsele de hidratare se împart în trei categorii, însă niciuna dintre acestea nu pot ajunge la rezultatele pe care le oferă acidul hialuronic şi cosmeceuticele Teoxane ce conţin acelaşi tip de acid hialuronic ca şi fillere. Cremele topice formează o barieră hidrofobica pentru a menţine umiditatea în piele, însă sunt foarte uleioase şi lipicioase şi nu arată deloc bine pe faţă.

Cremele humectante au capacitatea de a atrage mai multă hidratare la suprafaţă, dar nu reuşesc să o menţină în epidermă şi în final se pierde şi mai multă umiditate. În final cremele emoliente deşi cresc integritatea celulelor în epidermă, nici acestea nu au capacitatea de a-şi menţine rezultatul. Prin urmare niciuna din aceste variante nu este perfectă, de aceea cercetătorii au căutat o variantă care să reuşească să îndeplinească toate aceste obiective prin acidul hialuronic crosslinkat şi cosmeceuticele care îl conţin.  

Teoxane Cosmeceuticals este o linie inovatoare de îngrijire a pielii, perfect adaptată şi complementara procedurilor estetice avansate. Situate între produse cosmetice şi produse farmaceutice, cosmeceuticele sunt soluţia optimă a femeii moderne, supusă stresului zilnic dar care îţi doreşte să arate proaspătă în fiecare zi. Gama conţine creme de zi şi de noapte, masca, serumuri intensive, loţiune micelara, crema pentru ochi, fond de ten. Complexul de restructurare dermică Teoxane este derivat din Cercetarea şi Dezvoltarea produselor injectabile şi încorporează ingrediente active care se regăsesc în mod natural în dermă.

Elementele sunt selectate cu grijă pentru proprietăţile lor specifice şi modul de acţionare, complexul conţinând 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, două minerale şi vitamina B6. Noua gamă de cosmeceutice Teoxane este disponibilă acum şi online, aducând rezultatele obţinute în cabinetele de medicină estetică la îndemână oricărei persoane, în confortul propriei case.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod