Tendințe de primăvară 2019 - Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

În fiecare sezon, tendințele se schimbă! Avem o culoare a sezonului, o culoare a anului, însă, naturalețea rămâne mereu un top-trend. Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster îți oferă formula perfectă de lip gloss pentru buze irezistibile, cu volum și ”îmbrăcate” într-o nuanță delicată - Rosé sau Marsala.

Tendințele acestui sezon pun în scenă un dans al contrastelor, de la nuanțe intense la tonuri naturale, de la texturi metalice la texturi catifelate și soft. Însă, pentru buze, parcă toată lumea s-a pus de acord: naturalețea este cuvântul de ordine. Cu toate acestea, față de alți ani, tot mai multe femei își doresc mai mult volum pentru buze.

Uită de procedurile invazive și apelează la Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster pentru a obține doza de acid hialuronic necesară pentru buze voluptoase si pline de senzualitate!

În acest sezon, accentul se pune pe machiajul ochilor, se sculptează tenul cu paletele speciale, iar buzele trebuie să arate pline și în tonuri trandafirii. Noi te invităm să-ți alegi lip gloss-ul Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster în culoarea ideală pentru tine: Rosé sau Marsala.

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster e mereu în tendințe!

Dacă vrei hidratare și un plus de volum, atunci acest lip gloss îți va redefini conturul buzelor datorită formulei pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii. Pregătește-te să te bucuri de buze mai pline, mai hidratate, moi și delicate, imediat după aplicarea gloss-ului! Efectul acestuia poate ține până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează cât îți dorești tu.

Pentru buze hidratate, cu aspect strălucitor, volum și cu o nuanță discretă, folosește zilnic Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster! E mereu în tendințe!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod