SP lansează prima linie vegană de îngrijire profesională - SP Essential

Vara aduce cu sine cele mai cool noutăți la capitolul beauty și frumusețe: SP lansează prima linie vegană de îngrijire profesională, Sp Essential. Cu 5 fermenți minerali, noua linie SP Essential hrănește și modelează textura firului de păr din interior înspre exterior, pentru un look final fabulos.
Știi deja, da? Mineralele joacă un rol cheie în sănătatea și starea de bine a organismului uman? De aceea, SP a ales să le transfere puterea în cadrul celei mai noi linii ale sale. Iată detalii: în timpul procesului de fermentare, culturile de drojdie absorb și procesează mineralele suplimentare pe care le întâlnesc, pentru ca, mai apoi să le infuzeze cu proteine și peptide. Acești fermenți minerali au abilitatea de a penetra celulele cortexului firului de păr și să le dea un nou boost și o nouă vigoare. Noua linie SP Essential este creată fără sulfați, siliconi și parabeni. Pentru un look sănătos și plin de strălucire. Un alt atuu? Mirosul proaspăt și răcoritor.

Gama SP Essential conține trei produse: un șampon delicat pentru utilizare zilnică adaptat tuturor tipurilor de păr, un conditioner hrănitor cu 5 fermenți naturali, care hrănește părul și îl protejează, și o mască intens hrănitoare - pe bază de unt de shea și surfactanți cationici pentru un plus de strălucire.

Cu 5 fermenți minerali, noua linie SP Essentials hrănește și modelează textura firului de păr. Pentru ca vara ta să fie cea mai frumoasă.
Prețuri

SP Essential Shampoo 200ml - 68 lei
SP Essential Conditioner 200ml - 93 lei
SP Essential Mask 150ml - 125 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod