Skin–Tyte, tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood!

Când vine vorba de frumusețe, laxitatea pielii de pe față, gât, decolteu, abdomen sau brațe ne dă mari bătăi de cap. O vizită la medicul estetician și o intervenție chirurgicală ne poate scăpa de aspectul de piele „căzută”. Ce facem însă dacă ne dorim să amânăm intervențiile chirurgicale? Un medic estetician are soluția și ne recomandă tratamentul preferat de vedetele de la Hollywood, mai ales înaintea evenimentelor importante.

La Soma Clinic punem la dispoziția clientelor o tehnologie modernă de rejuvenare și corectare a laxității tegumentare (excesul de piele).

Skin Tyte - disponibil pe platforma laser Sciton Joule eliberează lumina infrarosie într-o secvență rapidă de impulsuri ușoare. Ele se repetă pe zona de tratament în funcție de necesitate. La finalul fiecărei ședințe este vizibilă fermitatea pielii. Durata tratamentului este de 30-40 minute, în funcție de zona tratată. Tratamentul este o alternativă la alte proceduri invazive. Rezultatele persistă între 2 și 3 ani”, ne-a mărturisit medicul estetician Nico Ferariu.

Beneficiile acestui tip de tratament este că nu este dureros, nu necesită anestezie sau timp de recuperare, pacientul își poate relua activitatea zilnică obișnuită, iar rezultatele sunt vizibile imediat.
Programul de tratament este personalizat în funcție de necesitățile fiecărui pacient. “Spre deosebire de alte proceduri estetice, această metodă garantează un control optim al intervenției, obținându-se o piele fermă și tonifiată, textură tegumentară vizibil îmbunătățită, precum și reducerea ridurilor”, a adăugat dr. Nico Ferariu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod